Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ αντιμετωπίζει αύριο (18/1) στο «Σέλχαρστ Παρκ» την Κρίσταλ Πάλας και ο Άντονι Μαρσιάλ παραμένει αμφίβολος.

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ αντιμετωπίζει αύριο (18/1) στο «Σέλχαρστ Παρκ» την Κρίσταλ Πάλας, σε εξ αναβολής αναμέτρηση της Premier League, και έχει την ευκαιρία με νίκη να ανέβει -προσωρινά τουλάχιστον- στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας.

Προερχόμενοι από το θρίαμβο (2-1) επί της Μάντσεστερ Σίτι, οι «μπέμπηδες» θέλουν να δώσουν συνέχεια στο νικηφόρο σερί πέντε νικών στο πρωτάθλημα, πιθανότατα όμως θα χρειαστεί να το κάνουν χωρίς τον Αντονί Μαρσιάλ, τον οποίο ο Ερικ Τεν Χαγκ χαρακτήρισε αμφίβολο για τον αυριανό αγώνα.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Ο Γάλλος επιθετικός αισθάνεται από την περασμένη εβδομάδα ενοχλήσεις στο ισχίο. Συμπεριλήφθηκε στην ενδεκάδα του ντέρμπι, κατόπιν δικής του επιθυμίας -όπως τόνισε ο Ολλανδός τεχνικός- αλλά αντικαταστάθηκε στο ημίχρονο, καθώς «δεν ήταν στο 100%», σύμφωνα με τον Τεν Χαγκ.

Ο προπονητής της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είπε ακόμη ότι δεν έχει αποφασίσει αν θα χρησιμοποιήσει στο ματς με την Κρίσταλ Πάλας τον Βουτ Βέγκχορστ, τον οποίο οι «κόκκινοι διάβολοι» απέκτησαν πριν λίγες ημέρες από την Μπέρνλι ως δανεικό.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!