Στέφανος Τσιτσιπάς και Μαρία Σάκκαρη μίλησαν για την πρόκριση της Ελλάδας στα ημιτελικά του United Cup στο Σίδνεϊ.

Στέφανος Τσιτσιπάς και Μαρία Σάκκαρη υπέγραψαν την πρόκριση της Ελλάδας στα ημιτελικά του United Cup στο Σίδνεϊ. Οι Έλληνες πρωταθλητές επικράτησαν των Κροατών στο διπλό και έδωσαν την τρίτη νίκη στην χώρα μας και φυσικά το εισιτήριο για το Final 4.

Αμέσως μετά την πρόκριση, μίλησαν για το επίτευγμα της ομάδας της Ελλάδας δηλώνοντας περήφανοι για τα όσα έχουν πετύχει.

Αρχικά, η Μαρία Σάκκαρη δήλωσε: «Είμαι χαρούμενη και περήφανη για αυτή την ομάδα. Είναι το πρώτο τουρνουά της χρονιάς, δεν ξέραμε σε τι κατάσταση θα ήμασταν, αλλά όπως φαίνεται είμαστε καλά» και πρόσθεσε:

«Από την πρώτη φορά σε αυτό το court τα παιχνίδια μας έκαναν “κλικ”, γνωριζόμαστε καλά, έχουμε εξαιρετική χημεία και αυτό είναι το κλειδί. Σημαντικό, βέβαια, είναι ότι εξελισσόμαστε και ως παίκτες, αυτό μας κάνει να παίζουμε και καλύτερα στο μεικτό διπλό».

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς από την πλευρά του σημείωσε:

«Είχαμε να αντιμετωπίσουμε μια δύσκολη ομάδα. Θέλω να τους συγχαρώ γιατί τα έδωσαν όλα σήμερα. Είχαν μπει οι βάσεις από τις αναμετρήσεις μας στο Hopman Cup. Είναι μια τρομερή βραδιά και ο κόσμος εδώ δημιούργησε τρομερή ατμόσφαιρα. Έλληνες και Κροάτες ήρθαν εδώ και τα έδωσαν όλα».

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!

Στέφανος Τσιτσιπάς και Μαρία Σάκκαρη