Την πρώτη του βαθμολογική απώλεια στο πρωτάθλημα είχε ο Ολυμπιακός έπειτα από το 0-0 με τον Αστέρα στην Τρίπολη. Η βαθμολογία, τα αποτελέσματα της Super League μετά τη 2η αγωνιστική και το πρόγραμμα της επόμενης.

Την πρώτη του απώλεια στο πρωτάθλημα είχε ο Ολυμπιακός, ο οποίος στο τελευταίο ματς της 2ης αγωνιστικής της Super League αναδείχθηκε ισόπαλος χωρίς τέρματα (0-0) στην Τρίπολη με τον Αστέρα. Για δεύτερη διαδοχική σεζόν ο Ολυμπιακός δε βρήκε δίχτυα και στα δύο πρώτα του ματς στην αρχή του πρωταθλήματος. Πέρσι δεν σκόραρε στο 0-0 της εντός έδρας πρεμιέρας με τον Ατρόμητο και τώρα έμεινε στο 0-0 με τον Αστέρα. Αυτό είναι σπάνιο φαινόμενο, αφού χωρίς γκολ σε διαδοχικές χρονιές έχει μείνει μόλις άλλες δύο φορές.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα και η βαθμολογία της Super League:

Ιωνικός – Λεβαδειακός 0-0

ΠΑΣ Γιάννινα – Λαμία 1-1

ΑΕΚ – Βόλος 0-1 

Παναιτωλικός – Άρης 3-1

ΟΦΗ – Παναθηναϊκός 0-2

ΠΑΟΚ – Ατρόμητος Αθηνών 2-1

Αστέρας Τρίπολης – Ολυμπιακός 0-0

Επόμενη αγωνιστική:

Παναθηναϊκός – Λεβαδειακός (3/9, 17:45)

Λαμία – Αστέρας Τρίπολης (3/9, 17:45)

Ολυμπιακός – Ιωνικός (3/9, 19:00)

Ατρόμητος Αθηνών – Παναιτωλικός (4/9, 18:30)

Βόλος – ΟΦΗ (4/9, 19:00)

ΑΕΚ – ΠΑΣ Γιάννινα (4/9, 21:30)

Άρης – ΠΑΟΚ (4/9, 19:30)

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!