Super League: Δυνατό «χαστούκι» για τον Άρη στο Αγρίνιο, έκανε το καθήκον ο Παναθηναϊκός, καρδιοχτύπησε ο ΠΑΟΚ στην Τούμπα.

Έπειτα από ένα συναρπαστικό παιχνίδι, ο Παναιτωλικός επικράτησε με 3-1 του Άρη στο Αγρίνιο, σε αναμέτρηση για τη 2η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super League. Λεβάν Σενγκέλια (15’), Νίκος Καρέλης (63’) και Ναντρέι Νταγκό (76’) τα γκολ για την ομάδα του Γιάννη Αναστασίου που είχε και δοκάρι σε φάουλ του Ντέμπι Φλόρες. Ισοφάρισε προσωρινά ο Λουίς Πάλμα (20’) για την ομάδα του Χερμάν Μπούργος που έδειξε αμυντικές αδυναμίες.

Ο Παναθηναϊκός μπήκε στο πρωτάθλημα με το πόδι στο… γκάζι. Μετά τη νίκη του στην πρεμιέρα κόντρα στον Ιωνικό (1-0), οι «πράσινοι» νίκησαν εκτός έδρας με 2-0 τον ΟΦΗ στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής, «ξόρκισαν» την «κατάρα» του Ηρακλείου (7,5 χρόνια χωρίς «διπλό» στο «Θ. Βαρδινογιάννης») κι εδραιώθηκαν από νωρίς στην κορυφή της βαθμολογίας της Super League.

Με γκολ του Κάλεντ Νάρεϊ στο έκτο λεπτό των καθυστερήσεων, ο ΠΑΟΚ πέτυχε τη δεύτερη νίκη του σε ισάριθμα παιχνίδια μέσα στην Τούμπα, κερδίζοντας με 2-1 τον Ατρόμητο, για τη 2η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super League. Οι «ασπρόμαυροι» προηγήθηκαν με πέναλτι του Γιασμίν Κούρτιτς στο 12ο λεπτό, αλλά η ομάδα του Κρις Κόουλμαν έφτασε στην ισοφάριση με τον Γιώργο Τζοβάρα, παρά την αποβολή του Κυριάκου Κιβρακίδη από το 82’. Τον τελευταίο λόγο, όμως, είχε ο Νάρεϊ.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα και η βαθμολογία της Super League:

Ιωνικός – Λεβαδειακός 0-0

ΠΑΣ Γιάννινα – Λαμία 1-1

ΑΕΚ – Βόλος 0-1 

Παναιτωλικός – Άρης 3-1

ΟΦΗ – Παναθηναϊκός 0-2

ΠΑΟΚ – Ατρόμητος Αθηνών 2-1

Αστέρας Τρίπολης – Ολυμπιακός (29/8 – 19.00)

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!