Η Μπαρτσελόνα «τελειώνει» την υπόθεση απόκτησης του Ραφίνια από τη Λιντς παρά τις όποιες προσπάθειες της Τσέλσι να τον κλέψει.

Η Μπαρτσελόνα ξέρει να κρατάει το λόγο της. Ειδικά όσον αφορά τις μεταγραφές. Εν προκειμένω, ολοκληρώνει η μεταγραφή του Ραφίνια, σύμφωνα με τα ισπανικά ΜΜΕ, την ερχόμενη Δευτέρα (11/7). Το όνειρό του πραγματικότητα φαίνεται πως θα κάνει ο 25χρονος Βραζιλιάνος επιθετικός. Παρά τις προσπάθειες της Τσέλσι να μπει ανάμεσα στη Λιντς και τους «μπλαουγκράνα» και να «κλέψει» τον Ραφίνια, ο ίδιος φαίνεται πως αφήνει απογοητευμένους τους Λονδρέζους. Και αυτό διότι έχει «κλειδώσει» στην ομάδα της Καταλονίας. 

Ο Ραφίνια είχε συμφωνήσει προ μηνών στους όρους του συμβολαίου του με τη διοίκηση της Μπαρτσελόνα. Ωστόσο, η Λιντς δεν έκανε δεκτή την προσφορά των Καταλανών, ενώ αντίθετα εν συνεχεία έκανε δεκτή την πρόταση των «μπλε». Και εκεί ξεκίνησε η… φασαρία για τη Μπαρτσελόνα.

Η απροθυμία του Ραφίνια, όμως να μετακομίσει στο Στάμφορντ Μπριτζ έπαιξε καταλυτικό ρόλο στις εξελίξεις και τη Δευτέρα (11/7) ο Βραζιλιάνος πετά για τη Βαρκελώνη με στόχο να τελειώσει τη μεταγραφή του στην «Μπάρτσα». 

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε!