Η Μπαρτσελόνα είναι έτοιμη να κάνει την.... ρελάνς με την απόκτηση του Άνχελ Ντι Μαρία, μετά το «ναυάγιο» με τον Ραφίνια.

Η Μπαρτσελόνα φαίνεται πως είναι πιο κοντά από ποτέ στον Άνχελ Ντι Μαρία. Ο Αργεντινός είχε δεχτεί κρούση και από τη Γιουβέντους αλλά στην καρδιά του έχει μόνο μία ομάδα θέση.

Και αυτή είναι η Μπαρτσελόνα. Οι «μπλαουγκράνα» έχουν πάρει το «οκ» από τον ίδιο τον παίκτη, που έμεινε ελεύθερος από την Παρί Σεν Ζερμέν. Πλέον, απομένει μόνο να περάσει τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις για να υπογράψει το συμβόλαιό του.

Η Γιουβέντους… μαζεύτηκε από την περίπτωση Ντι Μαρία λόγω Μπαρτσελόνα

Η Γιουβέντους προσέφερε έως και 7 εκατ. ευρώ το χρόνο στον Άνχελ Ντι Μαρία για να «μετακομίσει» για την επόμενη διετία στο Τορίνο. Όμως ο Αργεντινός άσος ζήτησε κι άλλο χρόνο για να απαντήσει και η «μεγάλη κυρία» αποφάσισε να αποσυρθεί. Και να στραφεί στις περιπτώσεις των Μπεράρντι (Σασουόλο) ή Τζανιόλο (Ρόμα).

Τα ιταλικά ΜΜΕ μάλιστα υποστηρίζουν πως για την απόκτηση του 33χρονου μεσοεπιθετικού έχει επανέλθει δυναμικά στο προσκήνιο η Μπαρτσελόνα. Παράλληλα αποτελεί τον μεγάλο, μεταγραφικό στόχο της Ροσάριο Σεντράλ, στην οποία ανέλαβε προπονητής προ ημερών ο Κάρλος Τέβες.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε!