Πλήθος κόσμου μαζεύτηκε στη Νέα Φιλαδέλφεια προκειμένου να εμψυχώσει τους παίκτες της ΑΕΚ ενόψει του ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο

Πλήθος κόσμου μαζεύτηκε στη Νέα Φιλαδέλφεια προκειμένου να εμψυχώσει τους παίκτες της ΑΕΚ ενόψει του ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο (Κυριακή 3/5, 21:00), στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής των playoffs του πρωταθλήματος της Super League.

Όπως είχε συμβεί και πριν από τις αναμετρήσεις με τον Ολυμπιακό στον Πειραιά (0-1) και τον ΠΑΟΚ στην «Allwyn Arena», έτσι και για το επικείμενο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό οι φίλοι της ΑΕΚ έσπευσαν στην «Αγιά Σοφιά» προκειμένου να δείξουν έμπρακτα τη στήριξή τους στους παίκτες του Μάρκο Νίκολιτς. Υπολογίζεται πως ο αριθμός τους ήταν πάνω από 10.000.

Η Ένωση είναι στο +5 από τον Ολυμπιακό και δοκιμάζεται την Κυριακή (3/5, 19:00) με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα, τον οποίο προσπερνά με +8. Το «τριφύλλι» ακολουθεί με οκτώ βαθμούς πίσω από τους «ασπρόμαυρους». Ο Νίκολιτς δεν έχει ιδιαίτερα προβλήματα κι ελπίζει η ομάδα του να κάνει ακόμη ένα βήμα προς την κατάκτηση του 14ου πρωταθλήματος στην ιστορία της.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις και στα social media. Επειδή ξέρουμε ότι ίσως δεν ψάξεις, σου τα έχουμε έτοιμα. Στο link εδώ κάνεις like στο Facebook. Βέβαια, επειδή ίσως είσαι πιο πολύ της εικόνας, κάνε follow στο Instagram. Λοιπόν, τι περιμένεις για να το κάνεις; Δύο κλικ παραπάνω είναι.