Χαμός μετά το clasico στη Μαδρίτη, που βρήκε νικήτρια τη Ρεάλ με 2-1 και στο +5 από την πρωταθλήτρια Μπαρτσελόνα.

Χαμός μετά το clasico στη Μαδρίτη, που βρήκε νικήτρια τη Ρεάλ με 2-1 και στο +5 από την πρωταθλήτρια Μπαρτσελόνα.

Επεισοδιακό αποδείχθηκε το… τρίτο ημίχρονο του clasico, στο οποίο η Ρεάλ Μαδρίτης επικράτησε της Μπαρτσελόνα με 2-1.

Μετά το τέλος της αναμέτρησης, τα φώτα της δημοσιότητας στράφηκαν κυρίως στον Λαμίν Γιαμάλ, καθώς αρκετοί παίκτες της Ρεάλ του έκαναν χειρονομίες, υπονοώντας ότι “μιλάει υπερβολικά”. Ανάμεσά τους και ο Ντάνι Καρβαχάλ, ο οποίος απευθύνθηκε προς τον νεαρό Καταλανό, με τον τελευταίο να απαντά λεκτικά. Στη διαμάχη ενεπλάκη και ο Κουρτουά, γεγονός που όξυνε ακόμη περισσότερο το κλίμα και προκάλεσε αναστάτωση μεταξύ των παικτών.

Υπενθυμίζεται ότι πριν το μεγάλο ντέρμπι, ο νεαρός άσος της Μπαρτσελόνα είχε προκαλέσει αντιδράσεις με τη δήλωσή του πως “η Ρεάλ ξέρει μόνο να κλέβει και να διαμαρτύρεται”.

Κι ενώ η ένταση έδειχνε να υποχωρεί, ο Βινίσιους εμφανίστηκε και άναψε ξανά τα αίματα. Ο Βραζιλιάνος φώναζε από απόσταση προς τον Γιαμάλ και επανέλαβε τη χειρονομία του Καρβαχάλ. Στη συνέχεια προσπάθησε να κινηθεί προς το μέρος του νεαρού Καταλανού, όμως συγκρατήθηκε από μέλη της Ρεάλ.

Νωρίτερα, ο Βινίσιους είχε αντικατασταθεί από τον Τσάμπι Αλόνσο στο 72′ και είχε αποχωρήσει εκνευρισμένος προς τα αποδυτήρια. Επέστρεψε ωστόσο για να πανηγυρίσει τη νίκη και φαίνεται πως βρήκε την ευκαιρία να “απαντήσει” στον Γιαμάλ για τα προκλητικά σχόλιά του πριν το clasico.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις και στα social media. Επειδή ξέρουμε ότι ίσως δεν ψάξεις, σου τα έχουμε έτοιμα. Στο link εδώ κάνεις like στο Facebook. Βέβαια, επειδή ίσως είσαι πιο πολύ της εικόνας, κάνε follow στο Instagram. Λοιπόν, τι περιμένεις για να το κάνεις; Δύο κλικ παραπάνω είναι.