Αταμάν: «Ελπίζω να δούμε δύο ελληνικές ομάδες στον τελικό»
Μετά τη βράβευσή του από τον Σ.Ε.Π.Κ. ο Εργκίν Αταμάν εξέφρασε την ελπίδα για παρουσία δύο ελληνικών ομάδων στον τελικό της Euroleague.
Μετά τη βράβευσή του από τον Σ.Ε.Π.Κ. ο Εργκίν Αταμάν εξέφρασε την ελπίδα για παρουσία δύο ελληνικών ομάδων στον τελικό της Euroleague.
Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις και στα social media. Επειδή ξέρουμε ότι ίσως δεν ψάξεις, σου τα έχουμε έτοιμα. Στο link εδώ κάνεις like στο Facebook. Βέβαια, επειδή ίσως είσαι πιο πολύ της εικόνας, κάνε follow στο Instagram. Λοιπόν, τι περιμένεις για να το κάνεις; Δύο κλικ παραπάνω είναι.
Αναλυτικά τα όσα είπε ο Αταμάν:
«Έχει περάσει σχεδόν ένας χρόνος από τότε που ήρθα στην Ελλάδα. Αυτό που είδα είναι ότι υπάρχει πολύ πάθος και πολύ συναίσθημα για το μπάσκετ. Αυτό είναι το σημαντικό για όλους τους προπονητές του αθλήματος.
Είμαι πολύ χαρούμενος για αυτό το επίτευγμα. Ελπίζω ότι αυτή τη σεζόν να είναι δύο ελληνικές ομάδες στον τελικό της Euroleague. Αλλά εμείς θα νικήσουμε».