Ένα από τα πρόσωπα του Ολυμπιακού μέχρι στιγμής στη σεζόν είναι ο Μπάμπης Κωστούλας και για αυτό συμπεριλαμβάνεται στην κορυφαία λίστα.

Ένα από τα πρόσωπα του Ολυμπιακού μέχρι στιγμής στη σεζόν είναι ο Μπάμπης Κωστούλας.

Οι επιδόσεις του 17χρονου επιθετικού των ερυθρόλευκων έχουν τραβήξει τα βλέμματα και στο εξωτερικό.

Ο Guardian δημοσιοποίησε την λίστα Next Generation 2024. Εκεί καταγράφει τα 60 μεγαλύτερα ταλέντα του παγκοσμίου ποδοσφαίρου.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις και στα social media. Επειδή ξέρουμε ότι ίσως δεν ψάξεις, σου τα έχουμε έτοιμα. Στο link εδώ κάνεις like στο Facebook. Βέβαια, επειδή ίσως είσαι πιο πολύ της εικόνας, κάνε follow στο Instagram. Λοιπόν, τι περιμένεις για να το κάνεις; Δύο κλικ παραπάνω είναι.

Η Ελλάδα και ο Ολυμπιακός έχουν εκπροσώπηση, καθώς το όνομα του Κωστούλα βρίσκεται στη λίστα. Επιπλέον, το όνομα του Κωνσταντίνου Καρέτσα της Γκενκ.

Δείτε την λίστα όπου συμπεριλαμβάνεται ο Κωστούλας:

Ολυμπιακός: Ο Μπάμπης Κωστούλας στη λίστα του Guardian για τα 60 κορυφαία ταλέντα του παγκοσμίου ποδοσφαίρου

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις και στα social media. Επειδή ξέρουμε ότι ίσως δεν ψάξεις, σου τα έχουμε έτοιμα. Στο link εδώ κάνεις like στο Facebook. Βέβαια, επειδή ίσως είσαι πιο πολύ της εικόνας, κάνε follow στο Instagram. Λοιπόν, τι περιμένεις για να το κάνεις; Δύο κλικ παραπάνω είναι.Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις και στα social media. Επειδή ξέρουμε ότι ίσως δεν ψάξεις, σου τα έχουμε έτοιμα. Στο link εδώ κάνεις like στο Facebook. Βέβαια, επειδή ίσως είσαι πιο πολύ της εικόνας, κάνε follow στο Instagram. Λοιπόν, τι περιμένεις για να το κάνεις; Δύο κλικ παραπάνω είναι.