Ο Καρμέλο Άντονι στάθηκε στην σημασία της μετακίνησης του Ντόνσιτς στους Λέικερς

Ο θρύλος του ΝΒΑ, Καρμέλο Άντονι, μίλησε στο podcast «Brooklyn», και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στον Λούκα Ντόντσιτς, ο οποίος πλέον αγωνίζεται στους Λέικερς και έχει κάνει τον Λεμπρόν Τζέιμς πιο χαρούμενο από ποτέ!

«Δεν τον έχω δει ποτέ τόσο χαρούμενο τον Λεμπρόν όσο δείχνει να παίζει το παιχνίδι αυτή τη στιγμή. Είναι μια αμυντική ομάδα αυτή τη στιγμή, με τον Λούκα.

Οι ρόλοι έχουν αντιστραφεί τώρα. Ο Λεμπρόν έχει πάρει τον ρόλο του Άντονο Ντέιβις και ο Λούκα του Λεμπρόν. Τώρα Τζέιμς ξέρει ότι το μόνο που έχει να κάνει είναι να τρέξει το γήπεδο. Πολλές ομάδες που είχε ο ΛεΜπρόν δεν ήταν διατεθειμένες να δουλέψουν. Ο Λούκα πήρε την μπάλα τώρα. Και αυτή είναι η πρώτη φορά που βλέπουμε τον ΛεΜπρόν να δίνει την μπάλα σε κάποιον. Και αισθάνεται πολύ άνετα με τον Λούκα να το ελέγχει», ανέφερε μεταξύ άλλων!

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις και στα social media. Επειδή ξέρουμε ότι ίσως δεν ψάξεις, σου τα έχουμε έτοιμα. Στο link εδώ κάνεις like στο Facebook. Βέβαια, επειδή ίσως είσαι πιο πολύ της εικόνας, κάνε follow στο Instagram. Λοιπόν, τι περιμένεις για να το κάνεις; Δύο κλικ παραπάνω είναι.