Ο Χουάνκαρ θέλει πολύ τον εφετινό τίτλο με τον Παναθηναϊκό μιλώντας στο Αθηναϊκό-Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων

Σε όλη αυτή τη διαδρομή του Παναθηναϊκού στα εφετινά play offs της Super League έχει (ξανα)πάρει φανέλα βασικού στο αριστερό άκρο της άμυνας των «πράσινων» (26 ματς σε όλες τις διοργανώσεις με 6 ασίστ) και δίνει με την εμπειρία του και τις παραστάσεις του, την απαιτούμενη ισορροπία στις δύο πλευρές του γηπέδου. Χουάνκαρ

Ο Χουάνκαρ θέλει πολύ τον εφετινό τίτλο με τον Παναθηναϊκό κι όπως τόνισε μιλώντας στο Αθηναϊκό-Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων (ΑΠΕ-ΜΠΕ) τόσο ο ίδιος, όσο και οι συμπαίκτες του στο «τριφύλλι» είναι απόλυτα ενωμένοι και νιώθουν (και είναι) έτοιμοι για τις μεγάλες προκλήσεις που έχουν μπροστά τους τον επόμενο μήνα, αρχής γενομένης απ’ τον αυριανό «τελικό» με την ΑΕΚ στην OPAP Arena για την 7η αγωνιστική των play offs.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις και στα social media. Επειδή ξέρουμε ότι ίσως δεν ψάξεις, σου τα έχουμε έτοιμα. Στο link εδώ κάνεις like στο Facebook. Βέβαια, επειδή ίσως είσαι πιο πολύ της εικόνας, κάνε follow στο Instagram. Λοιπόν, τι περιμένεις για να το κάνεις; Δύο κλικ παραπάνω είναι.

Ένα ματς που μπορεί να κρίνει πολλά στην εφετινή, συναρπαστική μάχη για τον τίτλο της ελληνικής Super League.

Αναλυτικά, η συνέντευξη του Χουάνκαρ στο Αθηναϊκό-Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων (ΑΠΕ-ΜΠΕ):

-Πόσο σημαντικό ήταν για την ψυχολογία όλου του γκρουπ η δυναμική που έβγαλε όλη η ομάδα στον αγώνα της περασμένης Κυριακής (21/4) στη Λαμία και το εμφατικό 5-0, απέναντι σε έναν αντίπαλο που πάντα σας βάζει δύσκολα;

ΧΟΥΑΝΚΑΡ: «Πάντα είναι δύσκολα τα παιχνίδια με τη Λαμία κι αυτή τη φορά είχε έναν βαθμό δυσκολίας μεγαλύτερο, λόγω της κατάστασης του αγωνιστικού χώρου που ήταν πάρα πολύ “ξερός”. Γι’ αυτό και ήταν δύσκολο στην αρχή να δημιουργήσουμε τις ευκαιρίες που συνήθως δημιουργούμε, να έχουμε την ένταση που θέλουμε και που βγάζουμε κάθε φορά πάνω στην μπάλα. Αλλά, εντάξει, φτάσαμε σε μία πολύ σημαντική νίκη που τη θέλαμε πάρα πολύ και πλέον κοιτάμε μπροστά μας το επόμενο, μεγάλο ματς με την ΑΕΚ στην OPAP Arena».

-Είναι ένας «τελικός» για εσάς το συγκεκριμένο ματς; Σας χωρίζει ένας βαθμός και απομένουν πια 4 αγωνιστικές ως το φινάλε…

ΧΟΥΑΝΚΑΡ: «Κάθε αγώνας είναι σαν… τελικός για εμάς απ’ την αρχή όλης αυτής της διαδικασίας των play offs. Ξέρουμε πως δεν μπορούμε να κάνουμε το παραμικρό λάθος και πρέπει να πάμε εκεί, στην έδρα της ΑΕΚ, για να νικήσουμε. Δεν μπορεί να υπάρχει άλλος στόχος πέρα απ’ αυτό. Θα παλέψουμε και θα “πεθάνουμε” στο γήπεδο για τους τρεις βαθμούς».

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις και στα social media. Επειδή ξέρουμε ότι ίσως δεν ψάξεις, σου τα έχουμε έτοιμα. Στο link εδώ κάνεις like στο Facebook. Βέβαια, επειδή ίσως είσαι πιο πολύ της εικόνας, κάνε follow στο Instagram. Λοιπόν, τι περιμένεις για να το κάνεις; Δύο κλικ παραπάνω είναι.

-Τον τελευταίο μήνα δε, όλη η ομάδα του Παναθηναϊκού δείχνει να βρίσκεται σε πολύ καλή αγωνιστική κατάσταση με πειστικές εμφανίσεις στους τελευταίους 4 αγώνες σας…

ΧΟΥΑΝΚΑΡ: «Ναι, είναι αλήθεια πως είμαστε πολύ καλά. Και το πιο σημαντικό είναι πως παίζουμε όλοι μαζί, σαν “ένα”. Είμαστε πολύ ενωμένοι κι αυτό είναι καθοριστικός παράγοντας προκειμένου να μπορέσουμε να πετύχουμε τους στόχους μας. Πρέπει να είμαστε έτοιμοι για όλες τις προκλήσεις που έχουμε μπροστά μας και θα συνεχίσουμε να δίνουμε τον καλύτερό μας εαυτό για να φτάσουμε εκεί που θέλουμε…».