Αναλυτικά όσα είπε ο Ράζβαν Λουτσέσκου στην καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου, πριν από τη μεγάλη ρεβάνς του ΠΑΟΚ με την Κλαμπ Μπριζ.

Ο προπονητής του ΠΑΟΚ Ράζβαν Λουτσέσκου στάθηκε στη συνέντευξη Τύπου στην κρισιμότητα της αναμέτρησης καθώς όπως είπε η Μπριζ είναι μια καλή ομάδα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Λουτσέσκου

«Ο ψυχολόγος μου λέει ότι δεν μπορείς να κοιτάς το παρελθόν. Αύριο θα είναι ένα φοβερό παιχνίδι, θέλουμε να δημιουργήσουμε καλές αναμνήσεις. Κάθε παιχνίδι είναι διαφορετικό και αύριο θα είναι διαφορετικό από το προηγούμενο παιχνίδι και σίγουρα διαφορετικό απ’ ότι έγινε πριν από δύο χρόνια με τη Μαρσέιγ», ανέφερε αρχικά ο Ρουμάνος τεχνικός.

Για το αν ο ΠΑΟΚ φοβήθηκε περισσότερο απ’ ότι έπρεπε τη Μπριζ: «Η Μπριζ είναι πολύ πολύ καλή ομάδα και αντιπροσωπεύει ένα top παιχνίδι, μια ομάδα που έχει υψηλό επίπεδο. Μας επηρέασε το γρήγορο γκολ στο πρώτο παιχνίδι. Αλλά προσπαθήσαμε να παλέψουμε, δεν πέσαμε κάτω, αντιδράσαμε. Θα μπορούσε να ήταν διαφορετικό το παιχνίδι και να ισοφαρίσουμε. Το ποδόσφαιρο είναι λεπτομέρειες μέσα στο παιχνίδι».

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις και στα social media. Επειδή ξέρουμε ότι ίσως δεν ψάξεις, σου τα έχουμε έτοιμα. Στο link εδώ κάνεις like στο Facebook. Βέβαια, επειδή ίσως είσαι πιο πολύ της εικόνας, κάνε follow στο Instagram. Λοιπόν, τι περιμένεις για να το κάνεις; Δύο κλικ παραπάνω είναι.

Για την γεμάτη Τούμπα και τις απουσίες της Μπριζ: «Δεν μ’ αρέσουν αυτές οι συζητήσεις, γιατί και εμείς είχαμε παίκτες εκτός. Δεν έχει σημασία που είχαμε πολλές απουσίες, είχαμε τα προβλήματά μας, όμως δεν το κάναμε θέμα. Ξέρω ότι ο κόσμος θα μας στηρίξει. Θα μας δώσει τεράστια ενέργεια, την οποία νοιώθουν οι παίκτες. Όπως ήταν πλεονέκτημα για την Μπριζ στο Βέλγιο. Στις στιγμές που θα πιέζουμε και θα κάνουμε το παιχνίδι μας, τότε η Τούμπα είναι σίγουρο πως θα δημιουργήσει έξτρα προβλήματα στη Μπριζ».

Για τις ομάδες που απέκλεισε ο ΠΑΟΚ και αν υπάρχουν κοινά χαρακτηριστικά με την Μπριζ: «Δεν συγκρίνεται η Ντιναμό με την Μπριζ και οι δύο έχουν τα δικά της χαρακτηριστικά, δεν γίνεται να συγκριθούν. Δεν μπορείς με καμία άλλη ομάδα να συγκρίνεις τις ομάδες. Είναι σημαντικό για εμάς ότι δεν έχουμε μεγάλη διαφορά από το πρώτο παιχνίδι».

Για τα συνεχόμενα κρίσιμα παιχνίδια και το γεγονός πως δεν είχε παιχνίδι η ομάδα αυτή την Κυριακή: «Συνολικά δεν έχουμε το πλεονέκτημα. Πριν μια εβδομάδα παίξαμε με Μπριζ, Παναθηναϊκό, ΑΕΚ, στα οποία δώσαμε πολλή ενέργεια. Η Μπριζ δεν είχε παίξει παιχνίδι και είχε και αυτή το πλεονέκτημα. Μπορούσαν να επανέλθουν κάποιοι παίκτες που είχαν θέματα. Είναι ένα παιχνίδι, το οποίο είναι πολύ δύσκολη. Από την αρχή της σεζόν βρήκαμε παιχνίδι με παιχνίδι να δημιουργήσουμε μια καταπληκτική σεζόν. Είναι ένα παιχνίδι στο οποίο είναι πανέμορφο να έχεις το κίνητρο για την πρόκριση στην ημιτελική φάση και ελπίζω να τα καταφέρουμε».

Για το αν νιώθει πρέσβης της Ελλάδας, παρ’ όλο που είναι Ρουμάνος: «Η δουλειά μου είναι εδώ στην Ελλάδα εδώ και οκτώ χρόνια. Οπότε νιώθω μέρος του ελληνικού ποδοσφαίρου. Ότι κάνουμε το κάνουμε για την Ελλάδα και είμαι περήφανος γι’ αυτό». Λουτσέσκου

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις και στα social media. Επειδή ξέρουμε ότι ίσως δεν ψάξεις, σου τα έχουμε έτοιμα. Στο link εδώ κάνεις like στο Facebook. Βέβαια, επειδή ίσως είσαι πιο πολύ της εικόνας, κάνε follow στο Instagram. Λοιπόν, τι περιμένεις για να το κάνεις; Δύο κλικ παραπάνω είναι.