Ο παλαίμαχος σέντερ των Λος Άντζελες Λέικερς, Σακίλ Ο'Νιλ, κλήθηκε να επιλέξει τους τέσσερις κορυφαίους ψηλούς στην ιστορία του ΝΒΑ.

Ο παλαίμαχος σέντερ των Λος Άντζελες Λέικερς, Σακίλ Ο’Νιλ, κλήθηκε να επιλέξει τους τέσσερις κορυφαίους ψηλούς στην ιστορία του ΝΒΑ.

«Θα πρέπει να διαλέξω σίγουρα τον Μπιλ Ράσελ για τα πρωταθλήματα που κατέκτησε. Σίγουρα θα πρέπει να επιλέξουμε τον Καρίμ Αμπντούλ-Τζαμπάρ», ανέφερε στο προσωπικό του podcast.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις και στα social media. Επειδή ξέρουμε ότι ίσως δεν ψάξεις, σου τα έχουμε έτοιμα. Στο link εδώ κάνεις like στο Facebook. Βέβαια, επειδή ίσως είσαι πιο πολύ της εικόνας, κάνε follow στο Instagram. Λοιπόν, τι περιμένεις για να το κάνεις; Δύο κλικ παραπάνω είναι.

«Θα πω τον Χακίμ Ολάζουον επειδή δεν μπορούσα να τον σταματήσω με τίποτα αυτόν τον κ&%^$λη. Τέλος, θα πρέπει να διαλέξω και τον πιο κυριαρχικό ψηλό, τον Γουίλτ Τσάμπερλεϊν», κατέληξε ο Σακίλ Ο’Νιλ.

Το αξιοσημείωτο είναι πως ο «Shaq» δεν δίστασε να αφήσει προς έκπληξη πολλών τον εαυτό του εκτός από αυτή τη λίστα.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις και στα social media. Επειδή ξέρουμε ότι ίσως δεν ψάξεις, σου τα έχουμε έτοιμα. Στο link εδώ κάνεις like στο Facebook. Βέβαια, επειδή ίσως είσαι πιο πολύ της εικόνας, κάνε follow στο Instagram. Λοιπόν, τΣΑΚι περιμένεις για να το κάνεις; Δύο κλικ παραπάνω είναι.