Ο Εργκίν Αταμάν μίλησε για τη σημαντικότητα της νίκης στην προσπάθεια που κάνει να προστατέψει τη δεύτερη θέση,

Ο Εργκίν Αταμάν μίλησε για τη νίκη του Παναθηναϊκού επί της Μπολόνια και στάθηκε στον «εκτελεστή» Κέντρικ Ναν.

Αναλυτικά όσα είπε ο Εργκίν Αταμάν:

«Παίξαμε φανταστικά στο πρώτο μέρος, τόσο στην άμυνα, όσο και στην επίθεση. Είχαμε καλή κυκλοφορία της μπάλας, επιλέξαμε να πάρουμε τα σωστά σουτ και βάλαμε 51 πόντους.

Η κατάσταση στο δεύτερο μέρος ήταν εντελώς διαφορετική. Χάσαμε τα ελευθέρα σουτ, δεν είχαμε καλές περιστροφές και η μπάλα κολλούσε. Χάσαμε πολλές ευκαιρίες μετά το ρολάρισμα, ιδίως με τον Λεσόρ και τον Μήτογλου. Σε αυτό το διάστημα δώσαμε αυτοπεποίθηση στην Μπολόνια, η οποία επέστρεψε στο ματς βήμα-βήμα. Ο Μπελινέλι έβαλε τα σουτ, ο Σενγκέλια έβαλε τρίποντα που δεν συνηθίζει και έτσι η Βίρτους επέστρεψε.

Τελικά παίξαμε μία καλή τελευταία άμυνα και ο Ναν έβαλε το καλάθι στην εκπνοή ως σκόρερ που είναι. Είναι σύνηθες να βάζει τέτοια καλάθια. Για μένα δεν είναι φυσιολογικό που έχασε τόσες κατοχές στο δεύτερο μέρος. Είναι μια σημαντική νίκη για μας γιατί θέλουμε να προστατέψουμε τη δεύτερη θέση μέχρι το τέλος της regular season».

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις και στα social media. Επειδή ξέρουμε ότι ίσως δεν ψάξεις, σου τα έχουμε έτοιμα. Στο link εδώ κάνεις like στο Facebook. Βέβαια, επειδή ίσως είσαι πιο πολύ της εικόνας, κάνε follow στο Instagram. Λοιπόν, τι περιμένεις για να το κάνεις; Δύο κλικ παραπάνω είναι.