Ο Ολυμπιακός επικράτησε σχετικά εύκολα του Περιστερίου με 87-68 και πήρε τη πρόκριση για τα ημιτελικά. 

Ο Ολυμπιακός επικράτησε σχετικά εύκολα του Περιστερίου με 87-68 και πήρε τη πρόκριση για τα ημιτελικά.

Μεγάλος πρωταγωνιστής των νικητών ήταν ο Παπανικολάου ο οποίος πέτυχε 15 πόντους σε 22′. Στην αντίπερα όχθη ο Ράγκλαντ σκόραρε 14.

Η εξέλιξη της αναμέτρησης

Ξεκίνημα της αναμέτρησης και ο Ολυμπιακός μπήκε θέλοντας να επιβάλλει το ρυθμό του. Το Περιστέρι αρχικά έβρισκε τις λύσεις μέσω της περιφέρειάς του. Ο Παπανικολάου όμως με 13 προσωπικούς πόντους και άψογη στατιστική έδωσε το προβάδισμα στην ομάδα του (21-16). Εν συνεχεία, οι Ερυθρόλευκοι πήραν διψήφιες διαφορές στο δεύτερο δεκάλεπτο ακόμα και με τη secon unit τους. Έτσι, έκλεισαν το ημίχρονο στο +8 (40-32).

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις και στα social media. Επειδή ξέρουμε ότι ίσως δεν ψάξεις, σου τα έχουμε έτοιμα. Στο link εδώ κάνεις like στο Facebook. Βέβαια, επειδή ίσως είσαι πιο πολύ της εικόνας, κάνε follow στο Instagram. Λοιπόν, τι περιμένεις για να το κάνεις; Δύο κλικ παραπάνω είναι.

Στο δεύτερο μέρος, ο Ολυμπιακός κρατούσε το προβάδισμα με τους Κασελάκη και Μήτρου-Λόνγκ να προσπαθούν από μεριάς Περιστεριού (52-42). Μάλιστα, οι τυπικά γηπεδούχοι έκλεισαν με το καλύτερο τρόπο τη τρίτη περίοδο ευστοχώντας σε σουτ από τα 6,75 (62-47). Παρόμοια εικόνα και στο τέταρτο δεκάλεπτο με τους Ραίτ και Πετρούσεφ να τελειώνουν τις φάσεις κάτω από το καλάθι (72-57). Το σκηνικό δεν άλλαξε μέχρι το τέλος της αναμέτρησης,

Έτσι, ο Ολυμπιακός πήρε την πρόκριση για τα ημιτελικά όπου θα αντιμετωπίσει το νικητή του ζευγαριού Προμηθέας-Πανιώνιος.

Να σημειωθεί πως ο Γουίλιαμς-Γκος αποχώρησε με ενοχλήσεις από το παιχνίδι και μέσω μαγνητικής θα εκτιμηθεί η κατάστασή του.

Οι λεπτομέρειες

ΟΙ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Πιτσίλκας, Καρπάνος, Μαρινάκης

Τα δεκάλεπτα: 21-16, 40-32, 62-47, 87-68

Το φύλλο αγώνα

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Μπαρτζώκας): Γουόκαπ 7 (2/7 τρίποντα, 10 ασίστ, 3 κλεψίματα), Γουίλιαμς-Γκος, Ράιτ 14 (6/8 δίποντα, 2/4 βολές, 8 ριμπάουντ σε 21’12”), Λαρεντζάκης 15 (3/4 τρίποντα, 4 ασίστ), Μήτρου-Λονγκ 12 (2), Φαλ 4 (4 ριμπάουντ), Παπανικολάου 15 (2), Πίτερς 5 (4 ασίστ, 3 κλεψίματα), Πετρούσεβ 6.

ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ BWIN (Σπανούλης): Μήτρου-Λονγκ 7 (1 τρίποντο, 4 ασίστ), Ράγκλαντ 14 (3 ασίστ), Ντάνγκουμπιτς 4, Ξανθόπουλος 5 (1), Λοβ 10 (2 τρίποντα, 4 ασίστ), Πουλιανίτης, Κασελάκης 9 (3/4 τρίποντα), Ρένφρο 4, Γουίλιαμς 10 (2), Τόμπσον 2, Χουγκάζ 3, Ζούγρης.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις και στα social media. Επειδή ξέρουμε ότι ίσως δεν ψάξεις, σου τα έχουμε έτοιμα. Στο link εδώ κάνεις like στο Facebook. Βέβαια, επειδή ίσως είσαι πιο πολύ της εικόνας, κάνε follow στο Instagram. Λοιπόν, τι περιμένεις για να το κάνεις; Δύο κλικ παραπάνω είναι. Δεν έχεις να χάσεις κάτι. Απολύτως τίποτα βασικά. Κάνε, λοιπόν!