Την αποθέωση γνώρισε ξανά ο Λιονέλ Μέσι στο φιλικό ματς της Ιντερ με τη Νιούελς Ολντ Μπόις, που έγινε στο κατάμεστο «DRV PNK» του Μαϊάμι.

Την αποθέωση γνώρισε ξανά ο Λιονέλ Μέσι στο φιλικό ματς της Ιντερ με τη Νιούελς Ολντ Μπόις, που έγινε στο κατάμεστο «DRV PNK» του Μαϊάμι, το οποίο έληξε ισόπαλο με 1-1.

Τόσο ο διάσημος άσος, όσο και ο προπονητής της Ιντερ, Τάτα Μαρτίνο, αντιμετώπισαν την ομάδα της πόλης τους, Ροζάριο, στην οποία αγωνίστηκαν και οι δύο.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις και στα social media. Επειδή ξέρουμε ότι ίσως δεν ψάξεις, σου τα έχουμε έτοιμα. Στο link εδώ κάνεις like στο Facebook. Βέβαια, επειδή ίσως είσαι πιο πολύ της εικόνας, κάνε follow στο Instagram. Λοιπόν, τι περιμένεις για να το κάνεις; Δύο κλικ παραπάνω είναι.

Να σημειωθεί πως ο Λιονέλ Μέσι έκανε το άλμα στη Μπαρτσελόνα από την ομάδα της Αργεντινής και ο Τάτα Μαρτίνο είναι ο παίκτης με τις περισσότερες εμφανίσεις στην ιστορία της Νιούελς. Και φυσικά, ήταν επίσης ο πρωταγωνιστής των πρωταθλημάτων που κατέκτησαν το 1988, το 1990, το 1991 και το 1992.

Επιπλέον, ως προπονητής, κέρδισε άλλον έναν τίτλο το 2013. Και τους δυο τους τίμησε η ομάδα της γενέτειρας τους για την προσφορά τους στην ομάδα. Την οποία δεν την λες και μικρή.

Σε περίπτωση που σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις φυσικά και στο YouTube.