Τον θαυμασμό του για τον Λιονέλ Μέσι εξέφρασε σε πρόσφατη συνέντευξή του ο Ζοσέ Μουρίνιο, τονίζοντας την επιθυμία του να τον προπονήσει.

Τον θαυμασμό του για τον Λιονέλ Μέσι εξέφρασε σε πρόσφατη συνέντευξή του ο Ζοσέ Μουρίνιο, τονίζοντας την επιθυμία του να έχει την ευκαιρία να προπονήσει τον Αργεντινό.

Παρά το γεγονός ότι δεν είχε ποτέ τον Μέσι σε ομάδα του, ο Μουρίνιο αναγνώρισε το απαράμιλλο ταλέντο και τις έμφυτες ικανότητες του Μέσι και ανέφερε ότι θα ήταν τιμή του να προπονήσει τον «pulga».

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Κατά τη διάρκεια μιας συνέντευξης στον influencer Ohm στο YouTube, ο Μουρίνιο ρωτήθηκε ποιον παίκτη θα ήθελε να προπονήσει και απάντησε:

«Ένα παράδειγμα είναι ο Μέσι, δεν χρειάζεται να τον προπονήσει κανείς.Ποιος μπορεί να πει “ήμουν προπονητής του Μέσι”. Μου φαίνεται παράλογο, γιατί ξέρει τα πάντα και γεννήθηκε με τα πάντα. Ίσως μπορεί να σου διδάξει πράγματα. Το μόνο που θα μπορούσα να πω είναι ότι είχα την τιμή να τον έχω σε κάποια ομάδα μου».

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο FACEBOOK και στο INSTAGRAM για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε SUBSCRIBE και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!