Ο Μίλτος Τεντόγλου έκανε δήλωσε το πόσο υπερήφανος νιώθει που μαζεύει κόσμο στα στάδια καθ' όλη τη διάρκεια της πορείας του.

Στην ιστοσελίδα του ΣΕΓΑΣ μίλησε ο «χρυσός» Ολυμπιονίκης και Παγκόσμιος Πρωταθλητής στο άλμα εις μήκος, Μίλτος Τεντόγλου, ενόψει της συμμετοχής στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα κλειστού στίβου το σαββατοκύριακο (17-18/2) στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

«Πέρυσι είχε πολύ κόσμο, έγινε και αυτό το σκάνδαλο με το παπούτσι και βοήθησε, ελπίζω να έχει και φέτος τόσο πολύ. Μου αρέσει και χαίρομαι να αγωνίζομαι στα Πανελλήνια Πρωταθλήματα. Έχω ξανά πει πως αυτό το στάδιο δεν με βοηθάει να κάνω μεγάλες επιδόσεις.

Η αλήθεια είναι πως προσπαθώ πάντα για το καλύτερο στους αγώνες, ωστόσο στο ΣΕΦ ό,τι και να κάνω ξέρω πως δεν μπορώ να πηδήσω πολύ καλά. Πρέπει να είμαι τέλεια για να κάνω 8,20 μ., έτσι έγινε και το 2022 και πέρυσι, που μετά από λίγες ημέρες πήγα και έκανα 8,50 μέτρα» , είπε ο Τεντόγλου και συμπλήρωσε: Μίλτος Τεντόγλου

«Με χαροποιεί πολύ αυτό που συμβαίνει με τον κόσμο, για την ακρίβεια είμαι υπερήφανος που καταφέρνω να φέρω κόσμο στα στάδια για να παρακολουθήσουν εμένα και τα εκατοντάδες παιδιά που μετέχουν στη διοργάνωση. Εύχομαι και φέτος να έχει κόσμο».

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Ο “ χρυσός” ολυμπιονίκης του Τόκιο αναφέρθηκε και στη μέχρι τώρα πορεία του στη σεζόν. «Είμαι πολύ καλά φέτος κυρίως στο κομμάτι της ταχύτητας. Πάντα στους αγώνες και ιδιαίτερα στα μίτινγκ είμαι προσεκτικός, δεν μπαίνω ποτέ όλα μέσα, αλλά με έναν δικό μου ελεγχόμενο ρυθμό, με στόχο να κάνω κάτι απλό.

Τα άλματα στην Οστράβα ήταν απίστευτα κακά. Φέτος δεν το έκανα αυτό, μπήκα σαν τρελαμένος και δεν έβγαινε αυτό που έπρεπε. Όμως έτσι θα βγει η μεγάλη επίδοση δε θα βγει προσεκτικά. Στην Οστράβα έμπαινα με πολύ μεγάλη ταχύτητα, που είναι και αυτή που θα φέρει κάποια στιγμή το πολύ μεγάλο άλμα».

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!