Η Μπαρτσελόνα εξετάζει σοβαρά το ενδεχόμενο να παραχωρήσει το καλοκαίρι τον Φρένκι ντε Γιόνγκ έναντι 100 εκατ. ευρώ.

Η Μπαρτσελόνα αρχικά ήθελε να «δέσει» με νέο πολυετές συμβόλαιο τον Φρένκι ντε Γιόνγκ, αλλά επειδή ο διεθνής Ολλανδός μέσος είναι δυσαρεστημένος από την κατάσταση της ομάδας και σκέφτεται να φύγει στο τέλος της σεζόν, η ομάδα της Βαρκελόνης εξετάζει σοβαρά να τον παραχωρήσει το καλοκαίρι.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Ο Φρένκι ντε Γιόνγκ έχει συμβόλαιο, που ολοκληρώνεται το 2026, και οι Καταλανοί αναμένεται να ζητήσουν 100 εκατ. ευρώ για τον παραχωρήσουν, όπως σχετικά αποκαλύπτει η αθλητική εφημερίδα «Mundo Deportivo».

Ο Ντε Γιόνγκ δεν είναι διατεθειμένος να συζητήσει την περίπτωση περικοπών στις αποδοχές του, που το προτείνει η διοίκηση της Μπαρτσελόνα και σκέφτεται τον επόμενο σταθμό στην καριέρα του.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Ο 26χρονος διεθνής μέσος φέτος μετράει σε 22 ματς 1 γκολ, ενώ με τη φανέλα των «μπλαουγκράνα» έχει συνολικά 205 αγώνες με 16 τέρματα και 21 ασίστ. Σε περίπτωση αποχώρησης του είναι δεδομένο πως η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ θα κινηθεί για την απόκτηση του, ενώ και η Τσέλσι αναμένεται να μπει στη «μάχη» για τα δικαιώματα του.

Θυμίζουμε πως ο Ντέκο πριν λίγες μέρες είχε τονίσει πως ο Ντε Γιονγκ δεν πρέπει να αποχωρήσει από τους «μπλαουγκράνα». Ωστόσο, ο παίκτης μοιάζει να είναι αρκετά απογοητευμένος με την κατάσταση που επικρατεί στον σύλλογο.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!