Ο Μαρκίνιος επέστρεψε χθες στη Βραζιλία, καθώς η Αρσεναλ συμφώνησε να τον παραχωρήσει δανεικό για έξι μήνες στη Φλουμινένσε.

Ο Μαρκίνιος επέστρεψε χθες στη Βραζιλία, καθώς η Αρσεναλ συμφώνησε να τον παραχωρήσει δανεικό για έξι μήνες στη Φλουμινένσε. Ο 20χρονος εξτρέμ εντάχθηκε στο δυναμικό της ομάδας του Λονδίνου το καλοκαίρι του 2022 από τη Σάο Πάολο, αλλά δεν μπόρεσε να πείσει τον Μίκελ Αρτέτα και αρχικά δόθηκε δανεικός στη Νόριτς και μετά στη Γαλλία και στη Ναντ.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις και στα social media. Επειδή ξέρουμε ότι ίσως δεν ψάξεις, σου τα έχουμε έτοιμα. Στο link εδώ κάνεις like στο Facebook. Βέβαια, επειδή ίσως είσαι πιο πολύ της εικόνας, κάνε follow στο Instagram. Λοιπόν, τι περιμένεις για να το κάνεις; Δύο κλικ παραπάνω είναι.

Τώρα θα φορέσει τη φανέλα της ομάδας του Ρίο Ντε Τζανέιρο, ελπίζοντας να βρει ξανά αγωνιστικό ρυθμό και το καλοκαίρι να διεκδικήσει μια μεταγραφή σε άλλη ευρωπαϊκή ομάδα, καθώς ο Αρτέτα έχει ξεκαθαρίσει πως δεν τον θέλει στο ρόστερ.

Σε περίπτωση που σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις φυσικά και στο YouTube.

Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις! Μαρκίνιος Σε περίπτωση που σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις φυσικά και στο YouTube.