Ο Παντελής Χατζηδιάκος θα μείνει μακριά από τους αγωνιστικούς χώρους για ένα μήνα - Αμφίβολη η συμμετοχή του στα μπαράζ της Εθνικής.

Κάθε άλλο παρά… καλά ήταν τα νέα απ’ το ιατρικό δελτίο της Κάλιαρι, όσον αφορά τον Παντελή Χατζηδιάκο. Ο 27χρονος στόπερ, που τραυματίστηκε την παραμονή του αγώνα με τη Λάτσιο, υποβλήθηκε σε εξετάσεις οι οποίες έδειξαν πως έχει τραυματιστεί στο πλάτωμα της έσω κνήμης και θα χρειαστεί να μείνει εκτός δράσης για περίπου ένα μήνα. Παντελής Χατζηδιάκος

Το γεγονός αυτό καθιστά αμφίβολη τη συμμετοχή του στα μπαράζ του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος για την πρόκριση στα τελικά του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος 2024. Παντελής Χατζηδιάκος

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Σημειώνεται ότι η Εθνική ομάδα θα αντιμετωπίσει στα ημιτελικά των πλέι οφ του Nations league το Καζακστάν (21/03 21:45), με στόχο τη νίκη για να βρεθεί στον τελικό κόντρα σε Γεωργία ή Λουξεμβούργο, με έπαθλο ένα «εισιτήριο» για το Euro 2024.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!