Μέσα σε μόλις 29 συμμετοχές ο Τζουντ Μπέλινγκχαμ ξεπέρασε ένα σπουδαίο ρεκόρ του Ντέβιντ Μπέκαμ που είχε χρειαστεί 115 παιχνίδια.

Η Ρεάλ Μαδρίτης έδειξε στη Χιρόνα ποια είναι η «Βασίλισσα» στη La Liga, επικράτησε με 4-0 και για ακόμη μια φορά στους διακριθέντες ήταν ο φοβερός και τρομερός φέτος Τζουντ Μπέλινγκχαμ.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Με τα δύο τέρματα που πέτυχε ο 20χρονος σταρ κατάφερε να φτάσει τα 20 γκολ μέσα στη σεζόν και να πιάσει τον Ντέιβιντ Μπέκαμ στην κορυφή της λίστας των Βρετανών σκόρερ της Βασίλισσας. Μόνο που ο Μπέλινγκχαμ χρειάστηκε μονάχα 29 συμμετοχές για να φτάσει σε αυτόν τον τρομερό αριθμό τερμάτων, για τον οποίο ο Μπέκαμ χρειάστηκε 155 παιχνίδια.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο FACEBOOK και στο INSTAGRAM για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε SUBSCRIBE και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!