Ο Ματίας Αλμέιδα δεν είχε κανένα παράπονο από τους παίκτες του παρά τον βαθμό της ισοπαλίας στην αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ

Ο Ματίας Αλμέιδα δεν είχε κανένα παράπονο από τους παίκτες του παρά τον βαθμό της ισοπαλίας στην αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ.

Συγκεκριμένα, δήλωσε ευχαριστημένος από την εικόνα των παικτών του κατά τη διάρκεια του αγώνα.

Αναλυτικά τα όσα είπε ο Αλμέιδα:

«Ήταν ένα μεγάλο παιχνίδι, όπου κάθε μία ομάδα προσπάθησε να κάνει το δικό της στιλ παιχνιδιού, εμείς κάποιες στιγμές τα καταφέραμε και έπειτα ήρθε αυτή η ισοπαλία στο τέλος με στατικές φάσεις.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Η ομάδα σε γενικές γραμμές τα πήγε καλά, είχε περισσότερες φάσεις, περισσότερη κατοχή, δεν προσπαθούσε να φάει χρόνο. Πρέπει να συνεχίσουμε.

Συνεχίσαμε να επιμένουμε με το ίδιο στιλ και πιστεύω ότι μας έλειψε λίγο περισσότερο να το πιστέψουμε. Στο δεύτερο μέρος ξέραμε πώς μάρκαρε ο αντίπαλος και βρήκαμε αυτή τη φάση αυτή την πάσα, που την είχαμε δει από νωρίς. Έπειτα το παιχνίδι ήταν ισοδύναμο, ένα ωραίο παιχνίδι».

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!