Ο Γιώργος Μπαρτζώκας ήταν ιδιαίτερα χαρούμενος μετά τη νίκη του Ολυμπιακού κόντρα στη Βαλένθια και τόνισε πως η ομάδα του συνεχίζει με στόχο την πρόκριση στα playoffs.

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας ήταν ιδιαίτερα χαρούμενος μετά τη νίκη του Ολυμπιακού κόντρα στη Βαλένθια και τόνισε πως η ομάδα του συνεχίζει με στόχο την πρόκριση στα playoffs.

Αναλυτικά όσα είπε ο Γιώργος Μπαρτζώκας:

«Σπουδαία εκτός έδρας νίκη για εμάς, δεν είναι ποτέ εύκολο να παίζεις στη Φοντέτα, ειδικά με το μομέντουμ που είχε η Βαλένθια αυτή την περίοδο. Παίζει με αυτοπεποίθηση. Έπρεπε να μείνουμε στο πλάνο μας, έπρεπε να παίξουμε άμυνα και παίξαμε. Στην τρίτη περίοδο η Βαλένθια έβαλε εννέα πόντους και την ίδια στιγμή είχαμε προσαρμοστεί στον Κρις Τζόουνς γιατί τον είχαμε χαρακτηρίσει παίκτη-κλειδί.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Είναι πολύ σημαντική νίκη για εμάς, έχουμε ακόμη οκτώ αγώνες και θα τα δώσουμε όλα για να μπούμε στα playoffs που είναι ο πρώτος και ο μοναδικός μας στόχος στη σεζόν στη EuroLeague. Στο +15 μας έκλεψαν τρεις μπάλες, είχαμε τρεις κακές αποφάσεις και μας έβαλαν έξι σερί πόντους στον αιφνιδιασμό. Είπαμε ότι πρέπει να προσέξουμε τη μπάλα, ειδικά από τη στιγμή που η Βαλένθια δεν είχε υπομονή. Έπρεπε να πάρουμε ασφαλείς αποφάσεις».

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!