Ο Πιέρ Εμερίκ Ομπαμεγιάνγκ εξέφρασε την άποψη ότι μόνο ο Γιούργκεν Κλοπ μπορεί να βοηθήσει την Μπαρτσελόνα.

Ο Πιέρ Εμερίκ Ομπαμεγιάνγκ, που έπαιξε υπό τις οδηγίες του Γιούργκεν Κλοπ για δύο σεζόν στην Μπορούσια Ντόρτμουντ, έκανε έκκληση στην Μπαρτσελόνα να φέρει τον Γερμανό προπονητή ως διάδοχο του Τσάβι το καλοκαίρι. Και οι δύο προπονητές ανακοίνωσαν τον περασμένο μήνα ότι θα χωρίσουν τους δρόμους τους με τις αντίστοιχες ομάδες τους στο τέλος της σεζόν 2023-24, και ο Ομπαμεγιάνγκ πιστεύει ότι ο Κλοπ είναι ιδανικός για τη θέση του κόουτς στο Καμπ Νου, παρόλο που έχει δηλώσει ότι θα κάνει ένα διάλειμμα από τους πάγκους.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Μιλώντας στον λογαριασμό Twitch του Ζεράρ Ρομέο, ο πρώην επιθετικός της Άρσεναλ, της Τσέλσι και της Μπαρτσελόνα είπε: «Ο Κλοπ σου δίνει τα πάντα, ενέργεια, έχει κερδίσει μεγάλους τίτλους, είναι καλός προπονητής. Αν υπάρχει μια ευκαιρία για την Μπαρτσελόνα, είναι μια καλή επιλογή, ήμουν πολύ άνετος μαζί του στην Ντόρτμουντ. Θα ήταν απίστευτο αν μπορούσε να έρθει».

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο FACEBOOK και στο INSTAGRAM για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε SUBSCRIBE και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!