Η ισπανική ιστοσελίδα «Estadio Deportivo» ανέφερε πως ο αθλητικός διευθυντής της Σεβίλλη, Βίκτορ Όρτα εξετάζει την περίπτωση του Μαντί Καμαρά.

Ο Ολυμπιακός έχει έρθει σε ρήξη με την Μαντί Καμαρά με τον Αφρικανό μέσο να προπονείται εδώ και μια εβδομάδα με την ομάδα νέων των «ερυθρόλευκων». Όπως όλα δείχνουν το καλοκαίρι θα αποτελέσει παρελθόν και ήδη από τώρα υπάρχουν ομάδες που ενδιαφέρονται για την απόκτησή του.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Η ισπανική ιστοσελίδα «Estadio Deportivo» ανέφερε πως ο αθλητικός διευθυντής της Σεβίλλη, Βίκτορ Όρτα εξετάζει την περίπτωση του Μαντί Καμαρά του Ολυμπιακού για το ερχόμενο καλοκαίρι, οπότε και μένει ελεύθερος από τους «ερυθρόλευκους».

Βέβαια, όπως σημειώνεται στο ρεπορτάζ, η Σεβίλλη δεν «παίζει» μόνη της, αφού υπάρχει και η Χετάφε στο προσκήνιο, η οποία φαίνεται αρχικά να είχε το προβάδισμα, όμως όλα μπορούν να αλλάξουν αν εμπλακούν οι Ανδαλουσιάνοι.

Υπενθυμίζουμε πως ο Μαντί Καμαρά βρίσκεται πλέον στην δεύτερη ομάδα του Ολυμπιακού, μετά από απόφαση της διοίκησης λόγω της συμπεριφοράς του και το συμβόλαιό του φαίνεται πως δεν θα ανανεωθεί. Φέτος, έχει πραγματοποιήσει 29 συμμετοχές σκοράροντας ένα γκολ και δίνοντας μία ασίστ σε 2.230 αγωνιστικά λεπτά.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο FACEBOOK και στο INSTAGRAM για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε SUBSCRIBE και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!