Ο Τσάβι μετά από τις ίδιες του τις δηλώσεις, θα αποτελέσει παρελθόν από τον πάγκο της Μπαρτσελόνα και ήδη στην Ισπανία κυκλοφορούν πολλά «καυτά» ονόματα για τον διάδοχό του.

Ο Τσάβι μετά από τις ίδιες του τις δηλώσεις, θα αποτελέσει παρελθόν από τον πάγκο της Μπαρτσελόνα και ήδη στην Ισπανία κυκλοφορούν πολλά «καυτά» ονόματα για τον διάδοχό του. Μετά τον Φλικ, σήμερα η Sport ανέφερε πως οι «μπλαουγκράνα» εξετάζουν τον Μίτσελ που μεγαλουργεί με τη Χιρόνα.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Ο 48χρονος τεχνικός ανέλαβε την ισπανική ομάδα το καλοκαίρι του 2021, όταν αγωνιζόταν στη δεύτερη κατηγορία του ισπανικού ποδοσφαίρου, την ανέβασε στη La Liga, με την περσινή σεζόν να βρίσκει την ομάδα στη 10η θέση, ενώ σημαντική συμμετοχή στη μάχη του τίτλου, ούσα 2η στην κατάταξη και στο -2 από την πρωτοπόρο Ρεάλ.

Το συμβόλαιό του με τη Χιρόνα ολοκληρώνεται το καλοκαίρι του 2026. Αξίζει να σημειωθεί ότι η Χιρόνα απέσπασε νίκη από την Μπαρτσελόνα εκτός έδρας με 4-2 στις 10 Δεκεμβρίου.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο FACEBOOK και στο INSTAGRAM για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε SUBSCRIBE και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!