Οι δηλώσεις που παραχώρησε ο Βασίλης Τολιόπουλος μετά τη νίκη του Άρη επί του Παναθηναϊκού με 70-73 στο «ΟΑΚΑ».

Ο Βασίλης Τολιόπουλος δεν μπορούσε να κρύψει τον ενθουσιασμό του μετά το τεράστιο «διπλό» που σημείωσε ο Άρης κόντρα στον Παναθηναϊκό.

Αναλυτικά όσα είπε ο Βασίλης Τολιόπουλος:

«Τεράστια νίκη. Δεν μπορώ περιγράψω πόσα συγχαρητήρια αξίζουν στην ομάδα. Δώσαμε και την ψυχή μας. Δώσαμε πάνω από το 100% και πάλι. Είναι τεράστια νίκη. Δεν μπορώ να εκφράσω πόσο μεγάλη είναι.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Σίγουρα δεν πάμε ποτέ να χάσουμε. Αυτή είναι η ταυτότητά μας, θέλουμε πάντα να παλεύουμε τα μεγάλα ματς. Έχουμε ένα πάρα πολύ δύσκολο ματς μεθαύριο και σίγουρα θέλαμε να κάνουμε συντήρηση, αλλά μας πήγε καλά το παιχνίδι και βρεθήκαμε στο +19. Η άμυνά μας, η νοοτροπία μας, το να παίζουμε πάνω από το όριο και να βγάζουμε ψυχή με όποιον και να παίζουμε είναι αυτό που μας χαρακτηρίζει.

Δεν σκέφτομαι τα προηγούμενα σουτ που έχασα. Ήξερα πως είμαι σε ημέρα διαχείρισης, όμως στο τέλος ήταν οι στιγμές μου που προσπαθώ να παίρνω την καλύτερη απόφαση».

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!