Φήμες και δημοσιεύματα σε αυτή τη χειμερινή μεταγραφική περίοδο που έχει πλέον κλείσει για τα κορυφαία πρωταθλήματα, είχαν αναφορά και στον Έρλινγκ Χάαλαντ.

Φήμες και δημοσιεύματα σε αυτή τη χειμερινή μεταγραφική περίοδο που έχει πλέον κλείσει για τα κορυφαία πρωταθλήματα, είχαν αναφορά και στον Έρλινγκ Χάαλαντ.

Έτσι, ο Πεπ Γκουαρντιόλα δεν δίστασε να σχολιάσει το ενδιαφέρον συλλόγων όπως η Ρεάλ Μαδρίτης για τον Νορβηγό διεθνή επιθετικό, την ώρα που η Μάντσεστερ Σίτι προσπαθεί να ανανεώσει το συμβόλαιό του, το οποίο λήγει το 2027.

«Τι νομίζετε; Ότι δεν θέλουμε ο Έρλινγκ να μείνει εδώ για μια δεκαετία; Θέλουμε να μείνει για πολύ, πολύ», είπε ο προπονητής των «Πολιτών».

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

«Δεν ασχολούμαι με τις προτάσεις για τον παίκτη. Αυτό έχει να κάνει πάντα με την επιθυμία του παίκτη και του συλλόγου. Μένεις ή θέλεις να φύγεις;

Έφτασε την περασμένη σεζόν και ο αντίκτυπός του ήταν απίστευτος και αυτή τη σεζόν. Τι θα συμβεί στο μέλλον δεν ξέρω, ειλικρινά, αλλά είμαστε χαρούμενοι που το έχουμε.

Ελπίζω να είναι χαρούμενος που βρίσκεται μαζί μας. Τα υπόλοιπα δεν τα ξέρω. Δεν μπορούμε να ελέγξουμε τι λέει ο κόσμος», πρόσθεσε και συνέχισε λέγοντας πότε θα ξεκαθαρίσει η κατάσταση:

«Αυτό θα συμβεί όταν ο Έρλινγκ αποφασίσει να ανανεώσει το συμβόλαιό του ή όχι. Όταν ο σύλλογος αποφασίσει να ανανεώσει το συμβόλαιο ή όχι. Χάαλαντ

Ή όταν έχουμε πιθανές προτάσεις για αυτόν ή όχι. Αν θέλετε τον Έρλινγκ είναι εύκολο: επικοινωνήστε με τη Μάντσεστερ Σίτι και ρωτήστε».

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο FACEBOOK και στο INSTAGRAM για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε SUBSCRIBE και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!