Ο Ραχίμ Στέρλινγκ αναφέρθηκε στον Ενκουνκού και το πλεονέκτημα που θα έχει η Τσέλσι με την επιστροφή του στην ομάδα.

Η Τσέλσι τα τελευταία δύο χρόνια έχει προχωρήσει σε πολλές μεταγραφές, με σκοπό να φτιάξει ένα νεανικό αλλά αρκετά ποιοτικό ρόστερ, με τον Μαουρίτσιο Ποτσετίνο να κάθεται στον πάγκο της ομάδας, ελπίζοντας πως θα την οδηγήσει σε επιτυχίες και σε αρκετά τρόπαια. Η μεγαλύτερη από τις κινήσεις ήταν αυτή του Κρίστοφερ Ενκουνκού, ο οποίος αποκτήθηκε από τη Λειψία το καλοκαίρι. Στέρλινγκ

Ο Ενκουνκού έχει καταφέρει να παίξει μόλις σε πέντε αγώνες για την ομάδα μέχρι στιγμής, καθώς πέρασε το μεγαλύτερο μέρος της σεζόν στον πάγκο, πρώτα λόγω ενός τραυματισμού στο γόνατο και στη συνέχεια λόγω προβλήματος στο ισχίο. Επέστρεψε στον αγωνιστικό χώρο κόντρα στη Λίβερπουλ στον τελευταίο αγώνα της ομάδας και σημείωσε το μοναδικό γκολ των «Μπλε» στην ήττα με 4-1 από την ομάδα του Γιούργκεν Κλοπ.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Ο Άγγλος επιθετικός, Ραχίμ Στέρλινγκ, ήταν ενθουσιασμένος που καλωσόρισε πίσω τον Γάλλο αστέρα, αφού πλέον αυτός έχει αποκατασταθεί πλήρως στη φυσική του κατάσταση. Μιλώντας στο «Sky Sports», ο Στέρλινγκ δήλωσε: «Θα είναι τεράστιο. Ήμουν πραγματικά ενθουσιασμένος στην προετοιμασία με τον Κρίστοφερ Ενκουνκού. Ήξερα ότι θα κάναμε καλή σύνδεση. Αλλά ξανά, ήταν άτυχος με τον τραυματισμό του. Η επιστροφή του θα είναι ένα μαζικό πλεονέκτημα για εμάς και είναι παίκτης με εμπειρία. Δεν μπορούμε να περιμένουμε να τον έχουμε πίσω».

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο FACEBOOK και στο INSTAGRAM για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε SUBSCRIBE και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!