Με προπόνηση στο ΟΑΚΑ ολοκλήρωσε σήμερα την προετοιμασία του για την αυριανή, εκτός έδρας, αναμέτρηση απέναντι στον Παναθηναϊκό (17:15, ΕΡΤ3) ο Άρης.

Με προπόνηση στο ΟΑΚΑ ολοκλήρωσε σήμερα την προετοιμασία του για την αυριανή, εκτός έδρας, αναμέτρηση, στο πλαίσιο της 17ης αγωνιστικής της Basket League, απέναντι στον Παναθηναϊκό (17:15, ΕΡΤ3) ο Άρης.

Οι «κιτρινόμαυροι» επέλεξαν να «πετάξουν», νωρίς το μεσημέρι, από τη Θεσσαλονίκη για την Αθήνα και να πατήσουν παρκέ, για τελευταία φορά πριν τη μάχη με τους «πράσινους», στην έδρα του αντιπάλου τους. Εκτός πλάνων για το ματς είναι ο τραυματίας, Ρομπέρτο Γκάλινατ και ο στρατευμένος, Γιώργος Φίλλιος.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Για το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό εκφράστηκε, μέσω της επίσημης σελίδας της ΚΑΕ Άρης στο διαδίκτυο, ο Σωτήρης Καραποστόλου. Ο άμεσος συνεργάτης του Γιάννη Καστρίτη στον πάγκο του Αρη, επισήμανε: «Είναι ένα πολύ δύσκολο εκτός έδρας ματς για μας, απέναντι στην ομάδα με το καλύτερο ρεκόρ στη Stoiximan Basket League. Είναι ένα παιχνίδι στο οποίο θα πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι στη στιγμή για 40 λεπτά, έτσι ώστε να πάρουμε αυτό που μας αναλογεί στο τέλος. Θέλουμε η καλή απόδοσή μας και η υψηλή διάθεση για άμυνα να συνεχιστεί για ακόμη ένα παιχνίδι και να φέρουμε το momentum της νίκης στο EuroCup με την Ουλμ αυτήν την εβδομάδα, στα επόμενα 3 ματς που έχουμε μπροστά μας».

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Στην αποστολή των «κιτρινόμαυρων» συμπεριλήφθηκαν οι καλαθοσφαιριστές: Διαμαντής Σλαφτσάκης, Τζόναθαν Σταρκ, Ίσμαελ Σανόγκο, Βασίλης Τολιόπουλος, Δημήτρης Κατσίβελης, Ρόμπερτς Μπλούμπεργκς, Λευτέρης Μποχωρίδης, Νίκος Περσίδης, Σίλβιο Ντε Σόουζα, Ρόνι Χάρελ, Ανδρέας Καλόγηρος, Κρις Μπάνκστον.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!