Η La Liga χρησιμοποιεί έναν ειδικό στην ανάγνωση των χειλιών για να διερευνήσει ένα σχόλιο του Τζουντ Μπέλιγχαμ στον Μέισον Γκρίνγουντ.

Η ισπανική La Liga χρησιμοποιεί έναν ειδικό στην ανάγνωση των χειλιών-όπως αναφέρει το BBC- για να διερευνήσει ένα σχόλιο που φέρεται να έκανε ο Τζουντ Μπέλιγχαμ της Ρεάλ Μαδρίτης στον Μέισον Γκρίνγουντ της Χετάφε κατά τη διάρκεια του αγώνα της Πέμπτης (1/2). Τζουντ Μπέλιγχαμ

Η La Liga ανέφερε χθες ότι η Χετάφε «έκανε επίσημη καταγγελία» και «θα ενεργήσει με βάση αδιάσειστα στοιχεία».

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

«Χθες, η Χετάφε υπέβαλε επίσημη καταγγελία στον διευθυντή αγώνων της La Liga, ο οποίος, σύμφωνα με την τυπική διαδικασία σε τέτοιες περιπτώσεις, ζήτησε μια έκθεση εμπειρογνωμόνων για να διερευνήσει το θέμα και να ενεργήσει με βάση αδιάσειστα στοιχεία», ανέφερε χθες (2/2) η La Liga

Το περιστατικό σημειώθηκε μετά το τάκλιν του Γκρίνγουντ στον Μπέλινγκχαμ κατά τη διάρκεια της νίκης 2-0 της Ρεάλ.
Ένα απόσπασμα του περιστατικού στη συνέχεια έγινε viral στα social media. Δεν είναι σαφές σε ποιον ο Μπέλιγχαμ έκανε το υποτιθέμενο σχόλιο.

Ο Γκρίνγουντ, 22 ετών, εντάχθηκε στη Χετάφε με δανεισμό από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ την 1η Σεπτεμβρίου. Έχει συμβόλαιο με τη Γιουάιτεντ έως το 2025, και πέτυχε έξι γκολ σε 21 εμφανίσεις αυτή τη σεζόν.

Ο 20χρονος Μπέλιγχαμ πήγε στη Ρεάλ το καλοκαίρι για 103 εκατομμύρια ευρώ και έχει 18 γκολ σε 27 εμφανίσεις για τους Μαδριλένους.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο FACEBOOK και στο INSTAGRAM για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε SUBSCRIBE και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας