Ο παλαίμαχος άσος του ΝΒΑ, Γκίλμπερτ Αρίνας, τοποθετήθηκε και ανέλυσε τα αμυντικά προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι Μιλγουόκι Μπακς.

Ο παλαίμαχος άσος του ΝΒΑ, Γκίλμπερτ Αρίνας, τοποθετήθηκε και ανέλυσε τα αμυντικά προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι Μιλγουόκι Μπακς.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

«Ο Ντάμιαν Λίλαρντ δεν είναι ο λόγος που δεν παίζουν καλή άμυνα. Οι απώλειες του Τζρου Χόλιντεϊ και του Γκρέισον Άλεν είναι οι λόγοι που η άμυνά τους έγινε χειρότερη. Το αμυντικό τους μοτίβο δεν έχει αλλάξει», ανέφερε ο Γκίλμπερτ Αρίνας και πρόσθεσε:

«Ένα άτομο δεν μπορεί να είναι το μόνο υπεύθυνο για μια τόσο κακή αμυντική συμπεριφορά. Το πρόβλημα των Μπακς είναι πως δεν είχαν ποτέ αμυντική φιλοσοφία. Είχαν απλά έξυπνους αμυντικούς που καταλάβαιναν εύκολα πώς θα πρέπει να παίζεται το παιχνίδι».

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο FACEBOOK και στο INSTAGRAM για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε SUBSCRIBE και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις! 
Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε!