Ο Αλμέιδα μίλησε στην COSMOTE TV ενόψει του αυριανού (4/2) αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης και μίλησε για το νέο απόκτημα της ΑΕΚ, Ρόμπερτ Λιούμπιτσιτς.

Τη μεσαία γραμμή της ΑΕΚ θα ενισχύει ο Ρόμπερτ Λιούμπιτσιτς. Το μεταγραφικό απόκτημα των πρωταθλητών κατά τον Ιανουάριο βρισκεται στη διάθεση του Ματίας Αλμέιδα και σχεδόν… μονοπώλησε τις δηλώσεις του Αργεντινού προπονητή. Ο Αλμέιδα μίλησε στην COSMOTE TV ενόψει του αυριανού (4/2) αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε:

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Στο αντίστοιχο ματς του πρώτου γύρου: “Το θυμάμαι πολύ καλά αυτό το παιχνίδι. Ήταν ένα από τα παιχνίδια, που δεν παίξαμε καλά. Αν και το κερδίσαμε το παιχνίδι, υπήρξαν κάποιες στιγμές που ήταν περίπλοκες για εμάς. Ένα δύσκολο παιχνίδι, οπότε για το αυριανό παιχνίδι, ελπίζουμε να είμαστε λίγο πιο ξεκάθαροι σε αυτό που θα κάνουμε”.

Στον Ρόμπερτ Λιούμπιτσιτς: “Αρχικά, είμαι πολύ χαρούμενος και ευγνώμων στον ιδιοκτήτη της ομάδας και στη διοίκηση της ομάδας για την προσπάθεια που έκαναν. Τώρα θα δουλέψουμε με τον ποδοσφαιριστή για να μπορέσει να προσαρμοστεί στο δικό μας σύστημα παιχνιδιού. Να μπορέσει να βάλει και αυτός το λιθαράκι, που είδαμε ότι έβαλε και στις προηγούμενες ομάδες του”.

Στο αν ξεχώρισε τον παίκτη βλέποντάς τον στα δύο παιχνίδια που έδωσε η ΑΕΚ το καλοκαίρι απέναντι στη Ντινάμο Ζάγκρεμπ: “Μέσα σε αυτή την… ασθένεια, την αρρώστια που έχω για το ποδόσφαιρο, αυτό που κάνω, είναι συνεχώς να σημειώνω ποδοσφαιριστές, που μπορώ να οραματίζομαι ότι θα ταιριάζουν στη δική μας ομάδα με τα χαρακτηριστικά που έχουν. Τους βλέπω όταν αντιμετωπίζουμε κάποιο αντίπαλο, τους βλέπω όταν παρακολουθώ ποδοσφαιρικά παιχνίδια. Δόθηκε αυτή η ευκαιρία με τον συγκεκριμένο παίκτη και πιστεύω ότι η διοίκηση έκανε τεράστια δουλειά. Είναι αυτή η ομαδική δουλειά για την οποία σας έλεγα πριν λίγες ημέρες εδώ”.

– Στη θέση στην οποία τον υπολογίζει, με δεδομένο ότι είναι ένας ποδοσφαιριστής που έχει τη δυνατότα να αγωνίζεται και ως χαφ και ως αριστερό μπακ: “Εμείς είδαμε πως όταν παίξαμε αντίπαλοι, έπαιξε αριστερό μπακ. Στο άλλο παιχνίδι εναντίον μας έπαιξε στη μεσαία γραμμή. Προφανώς, πριν πάρουμε κάποιον παίκτη, εμείς τον αναλύουμε. Μιλώ προσωπικά με τους παίκτες. Γιατί θέλω να λύσω κάποιες απορίες που έχω και φυσικά θέλω να τους δώσω να γνωρίζουν τον λόγο για τον οποίο έρχονται πραγματικά στην ΑΕΚ. Τον βλέπω στο κέντρο, στη μεσαία γραμμή, εκεί είναι που θα αποδώσει περισσότερο”.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο FACEBOOK και στο INSTAGRAM για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε SUBSCRIBE και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!