Δανεικός στην Τζένοα θα αγωνιστεί για το υπόλοιπο της σεζόν ο Βιτίνια, όπως ανακοίνωσε ο ιταλικός σύλλογος.

Δανεικός στην Τζένοα θα αγωνιστεί για το υπόλοιπο της σεζόν ο Βιτίνια, όπως ανακοίνωσε ο ιταλικός σύλλογος.

Ο Πορτογάλος επιθετικός αποτελεί μία από τις ακριβότερες μεταγραφές στην ιστορία της Μαρσέιγ, η οποία τον Ιανουάριο του 2023 κατέβαλε 25 εκατ. ευρώ (με δυνατότητα το ποσό να ανέλθει στα 32 εκατ.) για να τον αποκτήσει από την Μπράγκα.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Πλην όμως, ο 24χρονος φορ δεν δικαίωσε ως τώρα τις προσδοκίες των Γάλλων, έχοντας πετύχει μόλις έξι γκολ σε ένα ημερολογιακό έτος, και ο ίδιος ευελπιστεί να κάνει μία καινούρια αρχή στη Γένοβα, όπως υπογράμμισε σε ανάρτησή του στην πλατφόρμα “Χ”.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το καλοκαίρι η Τζένοα είχε αποκτήσει ως δανεικό από τη Μαρσέιγ και τον Ουκρανό Ρουσλάν Μαλινόφσκι και χθες (31/1) κατέβαλε τη ρήτρα αγοράς του, ύψους 7 εκατ. ευρώ.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο FACEBOOK και στο INSTAGRAM για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε SUBSCRIBE και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!