Ολυμπιακός και Μαντί Καμαρά φέρεται να έχουν έλθει σε ολική ρήξη στις σχέσεις τους μετά τις σημερινές εξελίξεις.

Ολυμπιακός και Μαντί Καμαρά φέρεται να έχουν έλθει σε ολική ρήξη στις σχέσεις τους και με τις σημερινές εξελίξεις όλα δείχνουν πως για τους ερυθρόλευκους θα αποτελεί «ξένο σώμα». Ολυμπιακός

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Οι πληροφορίες αναφέρουν πως ο Καμαρά είχε αργήσει το τελευταίο διάστημα σε κάποιες προπονήσεις και κάποια μίτινγκ της ομάδας του και για αυτό κλήθηκε σε απολογία καθώς στον Ολυμπιακό θέλουν να είναι αμείλικτοι σε θέματα πειθαρχίας.

Δεν αποκλείεται όλο αυτό να έχει να κάνει σε συνδυασμό και με τη διάθεση του ποδοσφαιριστή που δεν θέλει να ανανεώσει το συμβόλαιο του που λήγει το καλοκαίρι και κοιτάζει στο εξωτερικό. Ενώ ορατό είναι να αποχωρήσει και σύντομα καθώς η μεταγραφική περίοδο σε Ιταλία και Ισπανία ολοκληρώνεται την Πέμπτη (1/2).

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο FACEBOOK και στο INSTAGRAM για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε SUBSCRIBE και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!