Ο αρχηγός της Λούτον, Τομ Λόκιερ, επισκέφθηκε τους συμπαίκτες του στο προπόνηση του συλλόγου τη Δευτέρα (29/1), καθώς συνεχίζει την ανάρρωσή του από καρδιακή ανακοπή που υπέστη.

Ο αρχηγός της Λούτον, Τομ Λόκιερ, επισκέφθηκε τους συμπαίκτες του στο προπόνηση του συλλόγου τη Δευτέρα (29/1), καθώς συνεχίζει την ανάρρωσή του από καρδιακή ανακοπή που υπέστη κατά τη διάρκεια αγώνα της Premier League τον περασμένο μήνα.

Ο 29χρονος διεθνής Ουαλός αμυντικός πήρε εξιτήριο απ’ το νοσοκομείο στις 21 Δεκεμβρίου αφού του τοποθέτησε συσκευή ICD (Εμφυτεύσιμος Απινιδωτής Καρδιομετατροπής). Είχε καταρρεύσει στο 59ο λεπτό του αγώνα στο Μπόρνμουθ στις 16 Δεκεμβρίου, με το παιχνίδι να διακόπτεται στη συνέχεια.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

«Μου άρεσε πολύ να μπαίνω και να βλέπω όλα τα παιδιά. Δεν τα έχω δει από τότε που συνέβη, οπότε είναι πολύ ωραίο να τους βλέπω όλους και να βρίσκομαι πίσω στο κτίριο» είπε ο Τομ Λόκιερ.

«Το να είμαι τόσο δραστήριος για όλη μου τη ζωή, όχι μόνο το ποδόσφαιρο αλλά γενικά όλα τα άλλα, ήταν αρκετά δύσκολο. Δεν είναι εύκολο να σου λένε ότι δεν μπορείς να κάνεις τίποτα» πρόσθεσε.

Ο μάνατζερ της Λούτον, Ρομπ Έντουαρντς, είπε πως «…ήταν μια πολύ καλή μέρα για την ομάδα μας. Ηταν κάτι πολύ συναισθηματικό, μια πραγματικά δύσκολη στιγμή για την οικογένειά του πρώτα και κύρια, αλλά για εμάς ήταν υπέροχο που τον είδαμε».

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!