Τρίτη και Τετάρτη θα διεξαχθούν οι επαναληπτικοί στο κύπελλο Ελλάδας και η ΚΕΔ ανακοίνωσε σήμερα τους διαιτητές των εν λόγω αναμετρήσεων.

Οι επαναληπτικές αναμετρήσεις για την προημιτελική φάση του Κυπέλλου Ελλάδας διεξάγονται το επόμενο διήμερο (30-31 Ιανουαρίου) και η κεντρική επιτροπή διαιτησίας ανακοίνωσε σήμερα τους διαιτητές και τους βοηθούς των αγώνων αυτών. Αναλυτικά το πρόγραμμα των επαναληπτικών αναμετρήσεων και οι διαιτητές της προημιτελικής φάσης: κύπελλο Ελλάδας

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

ΤΡΙΤΗ

19:00 Νίκη Βόλου – Άρης κύπελλο Ελλάδας

Διαιτητής: Τσακαλίδης

Βοηθοί : Στεφανής, Λιόντος

4ος : Κατσικογιάννης

VAR : Κατοίκος, Παπαδάκης

ΤΕΤΑΡΤΗ

17:00 Παναιτωλικός – ΟΦΗ

Διαιτητής: Πολυχρόνης

Βοηθοί : Καραγκιζόπουλος, Πάτρας

4ος : Μαλούτας

VAR : Γκορτσίλας, Μωϋσιάδης

19:00 Ατρόμητος – Παναθηναϊκός

Διαιτητής: Ευαγγέλου

Βοηθοί : Κωστάρας, Δημητριάδης

4ος : Τσαγκαράκης

VAR : Ζαμπάλας, Κωνσταντίνου

21:00 ΠΑΟΚ – Πανσερραϊκός

Διαιτητής: Τσιάρας

Βοηθοί : Κούλα, Μηνούδης

4ος : Πουλικίδης

VAR : Περράκης, Κόλλιας

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο FACEBOOK και στο INSTAGRAM για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε SUBSCRIBE και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο FACEBOOK και στο INSTAGRAM για περισσότερο