Μετά τους Γιούργκεν Κλοπ και Τσάβι, τώρα και ο Μίκελ Αρτέτα πρόκειται να φύγει το καλοκαίρι από την Άρσεναλ για χάρη της Μπαρτσελόνα.

Μετά τους Γιούργκεν Κλοπ και Τσάβι, που ανακοίνωσαν πως στο τέλος της σεζόν θα αποχωρήσουν από τους πάγκους της Λίβερπουλ και της Μπαρτσελόνα αντίστοιχα, και ο Μίκελ Αρτέτα πρόκειται να φύγει το καλοκαίρι από την Άρσεναλ!

Αυτό αποκάλυψε η καταλανική εφημερίδα «Sport», η οποία μάλιστα υποστηρίζει πως ο Ισπανός τεχνικός, έχει ήδη ενημερώσει την οικογένεια του, αλλά και τη διοίκηση της ομάδας του Λονδίνου για την απόφασή του.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Το σχετικό ρεπορτάζ αναφέρει πως ο Αρτέρα αναμένεται να πάρει τη θέση του Τσάβι στον πάγκο της Μπαρτσελόνα, ο πρόεδρος της οποίας, Ζοάν Λαπόρτα, τον εκτιμά ιδιαίτερα και θεωρεί ότι είναι η ιδανική λύση.

Ο Αρτέτα ανέλαβε την τεχνική ηγεσία της Άρσεναλ τον Δεκέμβριο του 2019, αντικαθιστώντας τον Ουνάι Έμερι και έχει καθίσει στον πάγκο της σε 210 ματς, με 124 νίκες, 32 ισοπαλίες και 54 ήττες.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο FACEBOOK και στο INSTAGRAM για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε SUBSCRIBE και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!