Ο προπονητής του Ολυμπιακού, Γιώργος Μπαρτζώκας, προέβη σε άκρως ενδιαφέρουσες δηλώσεις μετά το τέλος του αγώνα με τον ΠΑΟΚ.

Ο προπονητής του Ολυμπιακού, Γιώργος Μπαρτζώκας, προέβη σε άκρως ενδιαφέρουσες δηλώσεις μετά το τέλος του αγώνα με τον ΠΑΟΚ για την Basket League.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

«Ήταν το πιο άβολο ματς από την εποχή που προπονούσα στην ΕΣΚΑ. Έχουμε έξι ψηλούς και έπαιξε ο Τανούλης γιατί ήταν όλοι έξω. Ο Γουίλιαμς-Γκος απλώς συμπλήρωσε την ομάδα. Δυστυχώς αυτή ήταν η κατάσταση. Όσον αφορά την προετοιμασία, γυρίσαμε 7 το πρωί της Παρασκευής και ήρθαμε χωρίς προπόνηση», ανέφερε αρχικά ο Γιώργος Μπαρτζώκας και πρόσθεσε:

«Αυτή είναι η κατάσταση στο ευρωπαϊκό μπάσκετ. Για τους προπονητές είναι μεγάλο το πρόβλημα, για τα παιδιά που ήρθαν να δουν το ματς και το χάρηκαν ΟΚ. Περιμένουμε από τον Μόουζες Ράιτ να ανταποκριθεί στο επίπεδο. Έχει προσόντα, αλλά το επίπεδο είναι τελείως διαφορετικό από αυτό στο οποίο έχει παίξει».

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο FACEBOOK και στο INSTAGRAM για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε SUBSCRIBE και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!