Ο Αργεντινός προπονητής, Ρικάρντο Γκαρέκα, ανέλαβε την τεχνική ηγεσία της εθνικής ομάδας της Χιλής, όπως ανακοινώθηκε σχετικά από την ομοσπονδία της χώρας.

Ο Αργεντινός προπονητής, Ρικάρντο Γκαρέκα, ανέλαβε την τεχνική ηγεσία της εθνικής ομάδας της Χιλής, όπως ανακοινώθηκε σχετικά από την ομοσπονδία της χώρας.

Ο 65χρονος Γκαρέκα, ο οποίος υπήρξε διεθνής με την «αλμπισελέστε» και παλαιότερα εργάσθηκε στην εθνική ομάδα του Περού, θα οδηγήσει την «Roja» στο Κόπα Αμέρικα 2024 (20 Ιουνίου – 16 Ιουλίου) και στα προκριματικά για το Παγκόσμιο Κύπελλο του 2026.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

«Πάθος και εμπειρία… Ο Ρικάρντο Γκαρέκα θα ανοίξει τον δρόμο για τη #Roja για τις επόμενες προκλήσεις της. Καλώς ήλθες, καθηγητά!», αναφέρεται στην σχετική ανάρτηση της ομοσπονδίας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Ο Γκαρέκα, διαδέχθηκε τον συμπατριώτη του Εντουάρντο Μπερίτσο, ο οποίος παραιτήθηκε τον περασμένο Νοέμβριο.

Μετά από έξι αγωνιστικές στα προκριματικά του Μουντιάλ, η Χιλή είναι στην 8η θέση, ισοβαθμώντας με την Παραγουάη, ενώ οι πρώτες έξι ομάδες θα προκριθούν στην τελική φάση, που θα γίνει στον Καναδά, στις Ηνωμένες Πολιτείες και στο Μεξικό (11 Ιουνίου – 19 Ιουλίου 2026) και ο έβδομος θα παίξει διηπειρωτικό πλέι οφ.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο FACEBOOK και στο INSTAGRAM για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε SUBSCRIBE και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!