Ο Βούλγαρος φόργουορντ των Σακραμέντο Κινγκς τραυματίστηκε στην αναμέτρηση με τους Χοκς και οι πρόσφατες εξετάσεις έδειξαν ότι το πρόβλημα ήταν πιο σοβαρό απ΄ότι είχε αρχικά εκτιμηθεί.

Εκτός δράσης για 1-2 εβδομάδες θα παραμείνει ο Σάσα Βεζένκοφ με διάστρεμμα στον δεξιό αστράγαλο.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Ο Βούλγαρος φόργουορντ των Σακραμέντο Κινγκς τραυματίστηκε στην αναμέτρηση με τους Χοκς και οι πρόσφατες εξετάσεις έδειξαν ότι το πρόβλημα ήταν πιο σοβαρό απ΄ότι είχε αρχικά εκτιμηθεί. Ο Βεζένκοφ τραυματίστηκε σε μία προσπάθειά του να σταματήσει τον Σαντίκ Μπέι, όταν “γύρισε” το πόδι του ενώ προσγειώθηκε στο παρκέ. Ο MVP της σεζόν 2022/23 της EuroLeague είχε μεταβεί άμεσα στα αποδυτήρια πριν επιστρέψει στον πάγκο, με το Σακραμέντο να αναφέρει τότε πως – αν χρειαζόταν – θα μπορούσε να επιστρέψει.

Φέτος έχει μέσο όρο 5,7 πόντους και 2,6 ριμπάουντ με 58,1% στα δίποντα και 37,5% στα τρίποντα σε 12,7 λεπτά συμμετοχής στους 33 αγώνες που έχει αγωνιστεί.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο FACEBOOK και στο INSTAGRAM για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε SUBSCRIBE και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!