Στον Ντοκ Ρίβερς έδωσαν οι Μιλγουόκι Μπακς τα... κλειδιά της ομάδας, μία ημέρα μετά από την απόλυση του Έιντριαν Γκρίφιν.

«Ο Ντοκ Ρίβερς ολoκλήρωσε τις διαπραγματεύσεις και θα είναι ο επόμενος προπονητής των Μιλγουόκι Μπακς», όπως ανέφερε στο Χ -πρώην twitter- ο Άντριαν Βονιαρόφσκι από το ESPN. «Οι Μπακς παίρνουν τον προπονητή που είχαν στόχο τις τελευταίες 24 ώρες», σημειώνει χαρακτηριστικά.

Ο Ρίβερς θα διαδεχθεί στον πάγκο των Μπακς του Γιάννη Αντετοκούνμπο τον Έιντριαν Γκρίφιν, ο οποίος απολύθηκε χθες μετά από 43 παιχνίδια στον πρώτο του χρόνο ως επικεφαλής προπονητής.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Ο Ρίβερς, που εργάζεται ως αναλυτής του ESPN και οδήγησε τους Φιλαδέλφεια 76ερς σε τρία συνεχόμενα… ταξίδια στους ημιτελικούς της Ανατολικής Περιφέρειας πριν αποχωρήσει την περασμένη άνοιξη. Ο 62χρονος Ρίβερς έχει κατακτήσει και ένα πρωτάθλημα με τη Βοστώνη το 2008.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!