Ο Φάμπιο Καπέλο, έδωσε συνέντευξη εφ' όλης της ύλης στην ισπανική Marca και εκθείασε περισσότερο από όλους το «ξεπέταγμα» του Τζουντ Μπέλιγχαμ ενώ μίλησε και για τον Κίλιαν Εμπαπέ και τον Έρλινγκ Χάαλαντ. 

Ο έμπειρος Ιταλός προπονητής Φάμπιο Καπέλο, έδωσε συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης στην ισπανική Marca και εκθείασε περισσότερο από όλους το «ξεπέταγμα» του Τζουντ Μπέλιγχαμ ενώ μίλησε και για τον Κίλιαν Εμπαπέ και τον Έρλινγκ Χάαλαντ.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Οι δηλώσεις του Φάμπιο Καπέλο στη Marca:

«Οι Άγγλοι έχουν πάντα προβλήματα όταν φεύγουν από τη χώρα τους, αλλά είναι πολύ πιθανό να τον έχει βοηθήσει πολύ ότι έχει περάσει από τη Γερμανία.

Είναι πολύ ολοκληρωμένος παίκτης, ξέρει να κάνει τα πάντα. Κάνει πολλά πράγματα και τα κάνει σε πολύ υψηλό επίπεδο, η ποιότητά του είναι τεράστια.

Υπάρχουν ολοκληρωμένοι παίκτες, άλλοι σε μέτριο κι άλλοι σε υψηλό επίπεδο, αλλά ο Μπέλιγχαμ είναι πλήρης και σε πολύ υψηλό επίπεδο, ικανός να κάνει τη διαφορά.

Κάνει πράγματα που δεν φαντάζεσαι. Κάποιες πάσες που κάνει, κάποιες κινήσεις που κάνει είναι μοναδικές.

Για Χάαλαντ και Εμπαπέ: Στη Μάντσεστερ Σίτι ο Χάλαντ κάνει τη διαφορά, γιατί βάζει τα γκολ, αλλά ο Ντε Μπρόινε είναι ο παίκτης που στην πιο δύσκολη στιγμή μπορεί να γυρίσει το παιχνίδι, ακόμα κι αν δεν σκοράρει.

Για μένα οι δύο ποδοσφαιριστές που θα παλέψουν όπως ο Μέσι κι ο Κριστιάνο είναι ο Εμπαπέ κι ο Μπέλιγχαμ. Οι δυο τους έχουν περισσότερη τεχνική ποιότητα από τον Χάλαντ.

Ο Νορβηγός είναι τρομερός φόργουορντ και επίσης καλός τεχνικά, είναι ο άνθρωπος που σκοράρει. Όμως ο Εμπαπέ κι ο Μπέλιγχαμ τα έχουν όλα: γκολ, τεχνική ποιότητα, ντρίμπλα. Ο Χάλαντ είναι παίκτης περιοχής, ο καλύτερος ως καθαρός επιθετικός, ως νούμερο 9».

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!