Ο 18χρονος Άρθουρ Βερμίρεν αποτελεί το νέο μεγάλο όνομα στο βελγικό ποδόσφαιρο και η Ατλέτικο Μαδρίτης είναι μια ανάσα από την απόκτησή του.

Μεταγραφή με φόντο… το μέλλον φαίνεται έτοιμη να κάνει η Ατλέτικο Μαδρίτης, η οποία είναι πολύ κοντά στο να αποκτήσει τον 18χρονο μέσο Άρθουρ Βερμίρεν, που αγωνίζεται στην Άντβερπ, σύμφωνα με τον Φαμπρίτσιο Ρομάνο.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Οι «Ροχιμπλάνκος» αναμένεται να βγάλουν από τα ταμεία τους ένα ποσό στα 22 εκατομμύρια ευρώ συν κάποια μπόνους που μπορεί να ανεβάσει την τιμή, για να κάνουν δικό τους τον Βέλγο μέσο. Η συμφωνία μεταξύ του ποδοσφαιριστή και της ομάδας είναι για πενταετές συμβόλαιο, ενώ ο παίκτης θα ταξιδέψει στην Μαδρίτη την Πέμπτη για να ενταχθεί στην Ατλέτικο άμεσα, προκειμένου να είναι στη διάθεση του Ντιέγκο Σιμεόνε για το υπόλοιπο της χρονιάς. Ατλέτικο Μαδρίτης

Άξιο αναφοράς είναι το γεγονός ότι αγωνίστηκε σε όλα τα ματς των ομίλων του Champions League, χωρίς να χάσει λεπτό.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο FACEBOOK και στο INSTAGRAM για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε SUBSCRIBE και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!