Ο Τζόελ Εμπίντ διέλυσε όλα τα κοντέρ στο παιχνίδι των Σίξερς με τους Σπερς, σταματώντας στους 70 πόντους, προκαλώντας τρομερές αντιδράσεις από τον κόσμο του NBA.

Τα ξημερώματα της Τρίτης, η βραδιά ή και τα πρωινά όπως θέλει να το δει κανείς άνηκε στον Τζόελ Εμπίντ. Διέλυσε όλα τα κοντέρ στο παιχνίδι των Σίξερς με τους Σπερς, σταματώντας στους 70 πόντους, προκαλώντας τρομερές αντιδράσεις από τον κόσμο του NBA.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Η επίδοση αυτή αποτελεί ρεκόρ καριέρας για τον ηγέτη των Σίξερς, που το ερχόμενο καλοκαίρι θα βρίσκεται στους Ολυμπιακούς Αγώνες με την Team USA, ενώ παράλληλα είναι ρεκόρ στην ιστορία του οργανισμού των Σίξερς, καθώς για πρώτη φορά ένας παίκτης της ομάδας πετυχαίνει 70 πόντους σε ένα παιχνίδι.

Τα νέα για την μεγάλη εμφάνιση του Τζοέλ Εμπίντ ταξίδεψαν γρήγορα και έγιναν viral. Με το πέρας του αγώνα των Φοίνιξ Σανς με τους Σικάγο Μπουλς, μάλιστα, ο Κέβιν Ντουράντ δεν έκρυψε τον θαυμασμό και την έκπληξή του για την επίδοση αυτή.

Όταν ενημερώθηκε πως ο Εμπίντ πέτυχε 70 πόντους ήταν αφοπλιστικός. «70; 70; Σκ..α», ήταν η χαρακτηριστική αντίδραση, με τον KD να λέει τα πάντα μέσα σε 3 λέξεις!

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!