Οι ιθύνοντες της Ουντινέζε εντόπισαν το πρώτο άτομο που ευθύνεται για ρατσιστική συμπεριφορά προς τον τερματοφύλακα της Μίλαν, Μάικ Μενιάν.

Μετά από κοινή προσπάθεια με τις τοπικές αστυνομικές αρχές και χρησιμοποιώντας τις κάμερες ασφαλείας του σταδίου «Bluenergy», οι ιθύνοντες της Ουντινέζε εντόπισαν το πρώτο άτομο που ευθύνεται για ρατσιστική συμπεριφορά προς τον τερματοφύλακα της Μίλαν, Μάικ Μενιάν.

Ο συγκεκριμένος οπαδός τιμωρήθηκε με ισόβια απαγόρευση εισόδου στο γήπεδο της Ουντινέζε και μάλιστα με άμεση ισχύ.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

«Πιστεύουμε ότι τέτοια ισχυρά μέτρα είναι απαραίτητα για να στείλουμε ένα σαφές μήνυμα ότι ο ρατσισμός δεν έχει θέση στο ποδόσφαιρο ή στην κοινωνία», αναφέρεται στην σχετική ανακοίνωση της Ουντινέζε και προστίθεται:

«Ο σύλλογος αντιτίθεται σθεναρά σε κάθε μορφή διάκρισης και δεσμευόμαστε να δημιουργήσουμε ένα περιβάλλον χωρίς αποκλεισμούς και σεβασμό στην ποδοσφαιρική μας κοινότητα. Η Ουντινέζε καλεί όλους τους εμπλεκόμενους φορείς του ποδοσφαίρου να ενωθούν στον αγώνα κατά του ρατσισμού και των διακρίσεων, καλλιεργώντας ένα περιβάλλον που γιορτάζει την διαφορετικότητα και προάγει την ένταξη».

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο FACEBOOK και στο INSTAGRAM για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε SUBSCRIBE και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!