Η Μπολόνια... του πάει του Ντάνιελ Χάκετ! Ο Ιταλο-Αμερικανός γκαρντ υπέγραψε επέκταση συμβολαίου με τη Βίρτους Μπολόνια μεσούσης της σεζόν.

Η Μπολόνια… του πάει του Ντάνιελ Χάκετ! Ο Ιταλο-Αμερικανός γκαρντ υπέγραψε επέκταση συμβολαίου με τη Βίρτους Μπολόνια μεσούσης της σεζόν.

Ο πρώην παίκτης του Ολυμπιακού αγωνίζεται στη Βίρτους από το 2022, στην οποία πήγε λόγω της ρωσικής εισβολής στην Ουκρανία αποχαιρετώντας την ΤΣΣΚΑ Μόσχας.

Και σήμερα (23/1), ο 36χρονος γκαρντ ανανέωσε έως το 2026 με την ομάδα του Λούκα Μπάνκι, η οποία ισοβαθμεί στη 2η θέση του βαθμολογικού πίνακα της Euroleague με την Μπαρτσελόνα (15 νίκες – 7 ήττες), μετά από 22 αγωνιστικές στην κανονική περίοδο.

Το αρχικό συμβόλαιο του Χάκετ με την ομάδα της Μπολόνια έληγε στο τέλος της τρέχουσας σεζόν, με τη διοίκηση να του προσφέρει διετή επέκταση.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

O Nτάνιελ Χάκετ δήλωσε μετά την υπογραφή του νέου συμβολαίου του που λήγει στις 30 Ιουνίου 2026:

«Νιώθω ευτυχισμένος. Και υπερήφανος που συνεχίζω να φοράω τα χρώματα της Βίρτους για άλλες δύο σεζόν και θα συνεχίσω να αγωνίζομαι μαζί με τους συμπαίκτες μου, έχοντας στο πλευρό μας τους φιλάθλους μας».

Αυτό σημαίνει πως το 2026, ο Χάκετ θα είναι πλέον 38 ετών. Και το πιο… πιθανό είναι να ολοκληρώσει την αθλητική καριέρα του στην Μπολόνια.

Στη Euroleague, την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο, ο Χάκετ έχει 9,1 πόντους, 3,3 ριμπάουντ, 4 ασίστ, 1 κλέψιμο και 12,2 βαθμούς στο σύστημα αξιολόγησης μέσο όρο ανά αγώνα.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο FACEBOOK και στο INSTAGRAM για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε SUBSCRIBE και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!