Ο Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι παρέλαβε χθες το βράδυ (22/1) το "Renfe Trophy", ένα έπαθλο που απένειμε η εφημερίδα της Βαρκελώνης "Mundo Deportivo" στον πρώτο σκόρερ του περασμένου πρωταθλήματος.

Ο Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι παρέλαβε χθες το βράδυ (22/1) το “Renfe Trophy”, ένα έπαθλο που απένειμε η εφημερίδα της Βαρκελώνης “Mundo Deportivo” στον πρώτο σκόρερ του περασμένου πρωταθλήματος.

Ο Πολωνός επιθετικός ευχαρίστησε τους παρευρισκόμενους στο Grand Gala μιλώντας τέλεια ισπανικά, σημάδι της προσαρμογής του στον σύλλογο και στην πόλη της Βαρκελώνης, μετά από μόλις ενάμιση χρόνο από την άφιξή του.

«Είμαι πολύ χαρούμενος. Είναι όλα πολύ ωραία και είμαι πραγματικά περήφανος. Το βραβείο είναι ατομικό, αλλά αυτό που μετράει είναι η ομάδα, οι άνθρωποι μου, οι φίλοι μου.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Κάνουμε τα πάντα μαζί στο γήπεδο και αυτό είναι πολύ σημαντικό. Αν όλοι κερδίζουν, κερδίζω κι εγώ», είπε ο Λεβαντόφσκι, ο οποίος θέλησε να υπογραμμίσει τη σημασία του πρωταθλήματος που κατέκτησε η Μπαρτσελόνα την περασμένη σεζόν.

«Ό,τι συνέβη πέρυσι, με το Super Cup και τη LaLiga που κατακτήσαμε ήταν σημαντικό. Μετά από τέσσερα χρόνια, να γίνει ξανά πρωταθλήτρια η Μπαρτσελόνα ήταν πολύ σημαντικό. Αυτή η σεζόν είναι επίσης πολύ σημαντική και ξέρουμε ότι μπορούμε να πάμε καλύτερα.

Δουλεύουμε καλά τώρα, αλλά πρέπει να συγκεντρώσουμε μερικές νίκες. Το Κύπελλο είναι επίσης πολύ σημαντικό για εμάς και για μένα, είναι το μόνο τρόπαιο που δεν έχω κερδίσει ακόμα στην Ισπανία.

Έχουμε πολύ νεαρούς παίκτες και ίσως χρειαζόμασταν λίγος χρόνο, αλλά τώρα είμαστε σε καλή στιγμή και θα προσπαθήσουμε να κερδίσουμε. Θέλω να σκοράρω γκολ για να κάνω τους φιλάθλους χαρούμενους».

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο FACEBOOK και στο INSTAGRAM για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε SUBSCRIBE και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!